Ilyenkor mi van? (sógornő)
A kérdésem kicsit hosszú:
A sógornőm eddig egy csendes nő volt,akivel jól el lehetett beszélgetni,de pár hónapja gyereke született.Már a terhességnél is idegesítő volt,mert látványosan szedte be a bogyóit és rettegett a petrezselyem egy kis darabkájától is mert még elvetél(ezen persze csak csendben kuncogtam,nem láttam benne semmi rosszat).Aztán megszületett a baba, jöttek az érdektelen infók és képek amiket végig kellett hallgatni(ez már csöppet idegesített) és bármi van ő jól tudja mit kell tenni(közben nagy butaságokat mondanak) amikor pedig használt ruhát vettem a babának(sosem hordták idő előtt kinőtte a baba)akkor attól rettegett hogy elkapja így a bárányhimlőt. Most pedig bármiről beszélünk mindig a babára tereli a szót.
Nem tudom miért idegesít ez(és nem teszem szóvá),de a kérdés: Bennem a hiba hogy ez zavar? de ha nem mással is előfordult ilyen vagy ehhez hasonló a környezetében,hogy egy családtag állandóan magára tereli a figyelmet?
Arról nem is beszélve,hogy mindig a kezembe akarják nyomni a kicsit és kérdezik nekem mikor lesz már.
Bocs hogy hosszú lett és előre is köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!