Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mi van? (sógornő)

Ilyenkor mi van? (sógornő)

Figyelt kérdés

A kérdésem kicsit hosszú:

A sógornőm eddig egy csendes nő volt,akivel jól el lehetett beszélgetni,de pár hónapja gyereke született.Már a terhességnél is idegesítő volt,mert látványosan szedte be a bogyóit és rettegett a petrezselyem egy kis darabkájától is mert még elvetél(ezen persze csak csendben kuncogtam,nem láttam benne semmi rosszat).Aztán megszületett a baba, jöttek az érdektelen infók és képek amiket végig kellett hallgatni(ez már csöppet idegesített) és bármi van ő jól tudja mit kell tenni(közben nagy butaságokat mondanak) amikor pedig használt ruhát vettem a babának(sosem hordták idő előtt kinőtte a baba)akkor attól rettegett hogy elkapja így a bárányhimlőt. Most pedig bármiről beszélünk mindig a babára tereli a szót.

Nem tudom miért idegesít ez(és nem teszem szóvá),de a kérdés: Bennem a hiba hogy ez zavar? de ha nem mással is előfordult ilyen vagy ehhez hasonló a környezetében,hogy egy családtag állandóan magára tereli a figyelmet?

Arról nem is beszélve,hogy mindig a kezembe akarják nyomni a kicsit és kérdezik nekem mikor lesz már.

Bocs hogy hosszú lett és előre is köszi a válaszokat.

2014. okt. 25. 22:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
hát egy ideig tuti nem érzi a babát:D és csak feltűnik neki hogy megjött e a mikulás és a többi,a megvehető teszt használatról nem is beszélve:D azt hiszem sógornő terén te nyertél
2014. okt. 31. 23:01
 12/13 anonim ***** válasza:
sajna én nyertem. eladnám őt ingyen is ha lehetne. legkisebb aggódása is az, hogy nem mer gyógyszert bevenni, mert van mellêkhatása, de a fogamzásgátló nem para!!! :) ja igen a teszt... xD örülök, hogy beszéltünk a bajainkrol pussz :)
2014. nov. 2. 01:42
 13/13 A kérdező kommentje:
Na igen jól esett kiadni a problémáinkat,kitartást:)
2014. nov. 2. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!