Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyszerre mentek aludni a...

Egyszerre mentek aludni a párotokkal este?

Figyelt kérdés
Ha igen, ha nem, miért? Kor, nem, és a kapcsolat hossza érdekelne.
2014. okt. 25. 00:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Átalában együtt fekszünk le, kicsit még netezünk, az ágyban, de mindig én alszom el előbb, nekem pár perc elég...

Ha szüleimnél vagyunk, akkor mindig én megyek hamarabb aludni, mert a férjem még dumál az apukámmal.

6 éve

27-28 évesek vagyunk

2014. okt. 25. 08:56
 12/15 A kérdező kommentje:

Azért kérdem, mert mostanában a férjem, késő éjszakáig fent van, bütyköl, netezik (informatikus), én meg várom, de éjfél körül bealszom. "Reggel" aztán f11-kor úgy kell kikönyörögnöm az ágyból, addig én semmit nem tudok csinálni, mert ahol alszunk, ott van minden értelmes dolog. Idegesít, hogy órákat kell várnom reggel, míg feltápászkodik, és hogy mostanában egyedül alszom el este. De lehet, hogy csak felfújom.

34N/39F, 2 éve együtt

2014. okt. 25. 10:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Nálunk változó, hol együtt, hol külön. Ha dolgozunk akkor egyszerre kelünk-fekszünk mert együtt dolgozunk, de munkaszüneti napokon én mindig tovább lustálkodom. A férjem korán fekvő, korán kelő típus én meg későn fekvő, későn kelő, de ez nálunk sosem okozott problémát, valamelyikünk mindig alkalmazkodik a másikhoz.

Ha a férjed minden nap egyedül hagy elaludni és jobban leköti a net mint te, akkor az nem túl szerencsés. Ha mostanában kezdte a helyedben még az elején lefojtanám ezt a dolgot és nem hagynám hogy menthetetlenül eltorzuljanak a dolgok. 30N/41F, 5 éve együtt

2014. okt. 25. 11:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Attól függ, de általában én megyek később - fél 12 körül. Akkor ő már alszik, de ha felébresztem véletlen, magához ölel és úgy hunyunk tovább.

De előfordul, hogy én már 10 kidőlök és akkor ő jön később. Ám akkor is átölel.

25L, 31F és lassan 2 év

2014. okt. 25. 18:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Mivel három műszakban dolgozik, én meg egyben és még ha ő is délelőttös, akkor is ő 6-kor kezd, én 8-kor, úgyhogy ritkán sikerül összeegyeztetni az alvási időnket.

Hatodik éve élünk együtt, 35 évesek vagyunk.

2014. okt. 26. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!