Párkapcsolati, anyós probléma. Mit tanácsoltok?
Sziasztok! A barátommal 3 év 2 hónapja vagyunk együtt.
Eleinte hatalmas szerelemként indult... Nagyon szerettem és még most is nagyon szeretem! De van egy gond.. Az anyja! A barátom 19 éves .. de mindent úgy csinál ahogy ő mondja! Sajnos keveset találkozunk a sok tanulás miatt ,de amikor együtt vagyunk akkor is hívja..1 nap 6x beszélnek telefonon, mert az anyjától 24 kmre lakik mert a tanulás miatt itt lakik a papájánál. 1 nap 6x beszélnek telefonon még akkor is hívja amikor velem van. Ha ott vagyunk náluk folyton puszilgatja csókolgatja ölelgeti a kisfiát, és ha nem lógok a barátom nyakán előtte meg haragszik és nem szól hozzám mert hogy én hogy viselkedek az ő fiával. Volt hogy azért nem szólt hozzám mert poénkodtunk a barátommal h te hülye vagy meg ilyenek és ezért nem szólt hozzám mert h én hogy beszélek a fiával, amikor a barátom kezdte el húzni a fejem h milyen béna vagyok(ő is poénkodott.) 1x összekaptam a párommal és azzal indokolta a szakítást : Anya azt mondta szüneteljünk. Én minden családi rendezvényre elmegyek(szülinap,névnap,esküvő) Most is részt vettem az egyiken és megígérte a barátom hogy együtt leszünk. Erre közli hogy ő neki hazakell mennie és hazaisment 4 napra amikor megígérte... Én mindenhova megyek hozzájuk, akárhova ahova hívnak.. De ő itt hagyott, mikor megígérte hogy most együtt leszünk.. Hogy tervezhetek így vele közös jövőt ha folyton azt teszi amit az anyjáék mondanak neki? 19 évesen egy szabad gondolata nincs.. Mindent elmond az anyjának szószerint mindent és ez idegesít, hisz 1 kapcsolat 2 emberről szól
Nem bírom már egyszerűen elviselni ezt.....Nagyon sokat sírok...
Bocsánat hogy ilyen hosszan írtam le!
Mit kéne tennem a változás érdekében?
A barátom 19 , én 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!