Pénzéhes szülőkkel mit lehet tenni?
Vagy egy örökké függő viszony marad, vagy leválik a szülőkről.
A szülők meg, hmm... vannak ilyen emberek, akik az egojuk meghosszabításának gondolják a gyerekeket, és csak eszköznek.
Aztán vagy nevelik beteggé a következő generációkat, vagy pofáraesnek.
Az én szüleim is ezt csinálják. Vagyis most már csak próbálják csinálni. Elhangzott még gyerekkoromban a szájukból, h a gyerek a legjobb befektetés. E szerint is élnek. 33 éves vagyok, de alap, pénzzel támogatom őket, ha elromlik vmelyik elektromos eszköz, akkor én pótolom (gázbojler, mosógép, mosogatógép, tévé) szemüvegek (70-80.000 darabja), órák, kirándulások, szülinapok, névnapok. Múltkor megkaptam, h nem segítek semmit. Na, itt volt az a pont, h azt mondtam, h ne tovább. ( hozzáteszem, soha semmit nem segítettek, a tanulmányaimat sem finanszírozták.
Amilyen hamar lehet határolódjatok el tőlük.
"Egyszer úgy megkérdezném tőlük, hogy szerintük a lányuk miből eszik, "
Hát kérdezd! :)
három ilyen szakmát adni a gyerekek kezébe drága buli, bően felnött korban is el kel öket tartani fizetni nyelvizsgát, menzát, könyveket...
ilyenkor jogosan vár ellenszolgáltatást hisz nagyon is komoly pénzeket költöt el a felnött gyerekeire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!