Néhány nőben miért nincs meg az önállóságra való késztetés?
Magamról tudok nyilatkozni,bennem sem volt meg,mert nem érdekelt a karrier,családot akartam mióta csak az eszemet tudom.Ez nem azt jelenti hogy nincsen érettségim és szakmáim,és dolgoztam is sok helyen,de nem voltak nagyratőrő ambícióm..Egészen addig működött is a rózsaszín álomvilág míg meg nem ingott alattam a talaj egy nagyon komoly párkapcsolati válság személyében.Nem mondom,hogy semmim nincs,mert nem igaz,de hirtelen valahogy én is észhez tértem,hogy nem így kellene.Azóta tettem,teszek és még folyamatosan fogok is tenni azért,hogy soha ne érezzem magam olyan elveszettnek és csődtömegnek mint akkor.Mert nem jó,ha kihúzzák az ember lába alól a talajt.Érzik a férfiak is ám a különbséget és bizony másképp is viselkednek.
Ennek ellenére mai napig irigylem akik jó férjjel alapítanak nagycsaládot és nagyrészt boldog gondtalanságban élik a háztartásbeli életüket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!