Hogy lépjek túl azon, hogy bántalmazott az exem?
Nem most történt, közel 5 éve...de a mai napig kísért. Nem kerültem kórházba, arra nagyon figyelt, de kaptam tőle pár pofont, jó néhányszor úgy meglökött, hogy a fejem a falon koppant, egyszer combon rúgott. Össze-vissza szorongatta a karomat, sokáig tele voltam kék-zöld foltokkal. Az ok? Az ő helyére ültem le az ágyon. (Ez nem vicc!)
Akkor éjjel rettegtem, nem tudtam, hogy lesz-e folytatása. Másnap elment dolgozni, én viszont felhívtam bátyámat, hogy segítsen. Mikor hazaért, közöltem, hogy lehet költözni, összepakoltam mindenét, csak vigye. Tesóm annyit mondott, hogy ha egyszer meglátja a közelembe, kamatostól kapja vissza az előző estét.
Eddig nyugtom volt, de ma véletlenül találkoztam vele. És előjött újra minden.
Van új kapcsolatom, a párom egy csodálatos ember, és neki is nehéz volt elmondani, hogy miért ugrottam hátra csak azért, mert hirtelen mozdulatot tett.
Sosem fogok ettől szabadulni?
25N
"Hidd el felszabadító ha kiállsz magadért."
Igen, ebben van valami, de sokan nem mernek kiállni magukért. Sok rosszat hallani. Örülök, hogy jó kezekben vagy.
7-es.
Nem akarok lesüllyedni az ő szintjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!