Nem akarok gyereket, mi legyen a párkapcsolatommal?
Nem akarok gyereket, emiatt sajnos el fog hagyni a párom. Nyilván még szeret, de szerintem egyértelműen ez lesz a végkifejlet, max egy hosszú és fájalmas agónia után. Próbál még rábeszélni, de én tudom, hogy nem fogok gyereket szülni sosem. Mit tegyek? Vessek én véget a kapcsolatnak és próbáljak új életet, vagy még maradjak vele?
Én már 38 éves nő vagyok, nincs gyerekem, ő pedig 31 éves (férfi ):)
Szia!
Én bár hozzád képest fiatal vagyok (20), de úgy érzem nem kell gyerek nekem se, és nekem is ez a problémám, hogy van egy tartós kapcsolatom és a barátom (26) meg szeretne.
Úgy vagyunk vele, amíg nem törnek rá az ösztönök, addig együtt maradunk, de utána elválnak az útjaink. Sajnos fájdalmas dolog ez, 4 éve együtt vagyunk, és szerintem kb. még ennyit lehúzunk együtt, és a szerelem is igen erős bennünk, de muszáj lesz. :(( (ezt csak azért írtam le, hogy tudd, nem vagy egyedül, sovány vigasz, de... :)) )
Azt tudom tanácsolni, mint sokan, hogy vess véget te ennek, és keress egy gondolkodásban hasonló férfit. Ne törj össze, legyen egy tanulság, hogy ezután csak olyannal érdemes összejönni, aki olyan, mint te, sok gondtól, bajtól megkímélitek egymást.
Hajrá és sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!