Mit gondoltok a Hanga névről?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik és ha sok-sok év múlva lesz egy lányom tutira így fogják hívni :)2010. jan. 23. 13:53
21/38 anonim válasza:
Szia,én vagyok a tegnapi 14:25-ös.Szóval ne foglalkozz senkivel,ha tetszik,akkor tarts ki mellette nyugodtan.A név ősi magyar eredetű és nekem ezek jutottak eszembe róla:természethez közeli,tiszta.Nem tudom láttad-e már a virágot,amit szintén így hívnak, ez egy lila aranyos kis virág. Örülök,hogy a lányomat így hívják.És az igaz,hogy egyre többen választják ma ezt a nevet,igaz még mindig ritkának számít,de egy-két év múlva meglátod felkapott lesz és mire a lányunk (a tiéd is) felnő,addigra megszokott lesz és csak annyira fogják csúfolni,mint a többi nevet.Ennyi erővel még a gyakori neveket is lehet gúnyolni,pl. Anna-Kanna.
22/38 anonim válasza:
Hanga-Manga-Mangalica
Így...:)
Furcsán jár az agyam.
23/38 A kérdező kommentje:
Igen, láttam a virágot :)
Kitartok a név mellett mert nagyon szép szerintem, még a mangalicás válaszoló sem beszélt le róla :)
2010. jan. 24. 16:46
24/38 anonim válasza:
Nem is akartalak lebeszélni róla, csak gondoltam feldobom a bulit:D:D
25/38 anonim válasza:
Szia!
Az egyik rokonom Kislányát így hívják!
Szerintem jó név!
26/38 anonim válasza:
Nekem kapásból a virág jut róla eszembe. :) Szép, de de csak magas magánhangzós vezetéknévhez.
30/38 anonim válasza:
Én csak azért nem adnám a gyerekemnek mert így kiskorba még nagyon tündéri de 30 évesen már nem édi ez a név.
Sőt! 40-50 évesen majd klimaxoló korban mikor hívják majd az orvosi rendelőbe akkor elég hülyén jön majd ki, hogy Jöhet XY Hanga...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!