Mit gondoltok a Hanga névről?
Nekem nagyon tetszik, szép a hangzása. Van egy Apollinaire vers is.
G. Apollinaire: Búcsú
Letéptem ezt a hanga szálat,
már tudhatod, az ősz halott.
E Földön többé sose látlak,
óh, idő szaga, hanga szálak.
S várlak téged, tudhatod. ...
ma 14:25 De jó :)) Örülök.
Igen amúgy akármelyik nevet lehet csúfolni..
Én kitartok a név mellett és még mindig szépnek találom :) Hiába hangyázzátok meg kangázzátok le, biztos a ti nevetek annyira előkelő, hogy nem lehet csúfolni :P
Tényleg akármi lehet csúfolni, én pl. Adri vagyok, és az iskolában Bodrinak csúfoltak. Kreatívak a kölkök.
Viszont a Hanga, Zalán és társaik szép tucat nevek, ha még nem azok nem sokára azok lesznek, nagy divat az ilyen "nem-tucatnév" adása, és pont azt érik el vele, hogy az lesz belőle. Nézd meg a Csengéket, Nimródokat, Botondokat, mind milyen előkelő helyen van egy ideje a gyakorisági listán, pedig néhány éve mind még olyan volt, hogy jaj alig van belőle, uccu válasszuk ezt, mert szép-érdekes-és nem tucatnév.
am én meg Dominika vagyok és engem meg dominó meg egyéb ötletes dolgoknak "csúfoltak" :D először még ez a név nagyon ritka volt de most már csomó mindenkit így hívnak..
a régi sulimban csak engem hívtak így a mostaniban meg már csomó Dominika van
am a hangyás válaszadó vok :D
ex főnökömnek is ez volt a neve. nem bírtam a csajt.
nekem leginkább valami katicabogár-szerű mesefigura jut eszembe róla...
Amúgy a mangalica hogy jön a névhez?:D
Te agyatlan.. Kívánom, hogy legyen a te gyereked "dagadt" és majd becézd sertésnek.. ennyi erővel.Istenem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!