Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha haza érve azt...

Mit tennétek ha haza érve azt látnátok hogy a párotok egy idegen emberrel szexel a saját ágyatokban? Mi lenne a reakció?

Figyelt kérdés
2014. okt. 7. 06:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
46%

A csajt a hajánál fogva tépném ki az ágyból.

Lealáznám szavakkal,ahogy csak bírom,hozzávágnám a cuccait,aztán menjek Isten hírével.

A párommal nem tudom mit tennék.

Az a baj,hogy ő nem egy hirtelen fellángoló,össze-vissza cselekedő ember,így tartanom kéne attól,hogy bármilyen csekély is,de érzelmei vannak felé.

Ez számomra rosszabbul esne,mint maga a szex.

Nem mondom,hogy nem bocsátanék meg.

3 gyerek,közös mindent nem adnék fel olyan könnyen.

De a kis ribit sárba döngölném.

Anyut-aput megkeresném és gratulálnék nekik a neveltetéshez.

2014. okt. 7. 10:13
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

21...mi köze egy felnőtt ember cselekedeteinek a szülőkhöz?

egyébként ok..csak érdekelt

2014. okt. 7. 10:36
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Megtapsolnám őket. Majd bepakolnám egy nejlonszatyorba a férjem cuccait és kiraknám kapun kívülre.
2014. okt. 7. 11:03
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
én is kib*nám az ablakon a cuccaikat és ordítanék, hogy takarodjanak innen! ha nem az én kéróm,akkor persze fognék valamit,amit hozzájuk dobnék,akár 1 liter vizet,vagy bármit és szépen elhúznék!többet nem beszélnénk.
2014. okt. 7. 13:45
 25/28 anonim ***** válasza:
94%

Huuu :D most vegig gondoltam es azt mondom B:SSSZUUS... leirni mas mint ugy atelni ( remelem soha nem lesz ilyen)

De az elso ahogy ismerem magamat:

olyan balhét csapnék hogy az hihetetlen... az elso hogy a not hajánál fogva rángatnám le az (ex) párom fa..árol,aztán pedig adnék az (ex) paromnak is boven...Pfuuuj... szetkapnam oket mint foxi a labtorlot.... felek magamtol uristen :DDDDDD

2014. okt. 7. 15:05
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Latom aki nem s..ggnyaló, le lett pontozva:D hahaha
2014. okt. 7. 15:52
 27/28 anonim ***** válasza:
21%

"A kérdező kommentje:

Utolsó.Dehogy kéreznéd..."

Igazad van, nem kérdeznék semmit csak beszállnék. 20 év után kell már a változatosság! Lehet, hogy még a pasit is elkapnám egy fordulóra.

:D

2014. okt. 7. 18:00
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, belegondolni sem tudok :( annyira szeretem a párom, hogy nem bírnám ki valszeg, ráadásul egy helyen tanulunk (mindketten egyetemisták vagyunk), még a csoportunk is megy egyezik, így nemigen tudnék csak úgy továbblépni. Sztem megdöbbennék, elrohannék, bőgnék vmelyik barátnőmnek, aztán visszamennék, összepakolnám a cuccomat, elmondanám milyen aljas, lekevernék egy pofont. A csajjal nem tudom, ha tudott róla, hogy van barátnője, ne adj isten ismer is engem ,akkor megtépném, egyebekben csak megmondanám, hogy szép kis emberrel kezdett ki.

De hangsúlyozom, az életben nem voltam ilyen helyzetben (nagyon remélem nem is leszek), így nem tudok biztosat mondani. Lehet törés zúzás lenne a vége.

2014. okt. 7. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!