Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha haza érve azt...

Mit tennétek ha haza érve azt látnátok hogy a párotok egy idegen emberrel szexel a saját ágyatokban? Mi lenne a reakció?

Figyelt kérdés
2014. okt. 7. 06:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
29%
Én megkérdezném, hogy: beszállhatok-e?
2014. okt. 7. 07:46
 12/28 A kérdező kommentje:
Utolsó.Dehogy kéreznéd...
2014. okt. 7. 08:08
 13/28 anonim ***** válasza:
84%

En egyszer egy nappal korabban mentem haza a szuleimtol.

Gondoltam meglepem es este elindultam. Hat meg o volt ideges, hogy miert nem hivtam :)

Aztan egy hatalmas pofont adtam es indultam vissza a szuleimhez, o meg egy szal semmiben szaladt az auto utan.

2014. okt. 7. 08:19
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Sógorom pontosan így járt.

Mondta a feleségnek és a szeretőnek, hogy 3 percük van felöltözni, a ház előtt várja őket.

A szeretőt hazavitte / ismerték egymást elég régről, mondhatni haverok voltak/ a feleséget pedig bevitte a cége irodájába hajnal 2kor és ott ahol senki nem hallotta jól kiveszekedték magukat.

Sógor a gyerekek miatt hajlandó lett volna megbocsátani és párkapcsolati terápiára járni, de Éva a feleség szerelmes volt.

A házat eladták, elváltak, sógorom az alkoholban keresett vigaszt, de szerencsére túl jutott rajta.

Éva férjhez ment a szeretőhöz,született azóta egy kisfiuk és több helyről hallottam, hogy nem igazán boldogok a férjjel,sok a veszekedés.

Persze nem biztos hogy így is van, lehet csak pletyka. De ha igaz, sajnálom a gyerekeket.

Egyébként Éva egy gyönyörű, igényes, jól öltözött cégvezető feleség volt, hetente fodrász, köröm.stb. most meg egy hátul zsíros hajamat összefogom, jó a farmer pulóver kombó nő lett.

Igaz a jelenlegi férje sosem tudná azt az életszínvonalat biztosítani amit a Sógor, de attól még lehetne igényesebb.

Sógor azóta is egyedül van, szerintem kiábrándult a nőkbol egy életre.

2014. okt. 7. 08:22
 15/28 anonim ***** válasza:
86%
Voltam hasonló helyzetben.Csak engem nem ért annyira váratlanul, mert régebb óta tudtam, hogy a csaj a párom körül sündörög.Mikor rajta kaptam őket, azonnal hidegvérrel cselekedtem: a csak holmijainak egyik felét a lépcsőházba, másik felét az erkélyen hajítottam ki és közben majd felfordultam a röhögéstől, ahogy fel-alá rohangált meztelenül, méltatlankodva.Ez télen történt a, mikor repkedtek a mínuszok.Párom sem bírta ki röhögés nélkül, de végül is megszánta egy túlméretezett pólóval, a csaj meg lefelé menet szedte össze szépen a holmijait.Aztán többet felénk sem nézett, pedig előtte velem is jó ismeretségben volt, mivel mi hárman osztálytársak voltunk, csak ő ráhajtott a páromra és ezt nem is rejtette véka alá, hát így járt...Az ágyat nem dobtam ki az ablakon.
2014. okt. 7. 08:34
 16/28 anonim ***** válasza:
41%
Egyszer jártam igy,csak "utána" értem oda, a nagydarab exnőcske ott ült az ágyon...felpofoztam az exem (hiba volt, a r..cot kellett volna) és elmentem. Nem sokra rá vége lett szerencsére. Az nekem akkora csalódás volt hogy a mai napig fáj. Nincs annál megalázóbb ha egy naladnál rosszabbal csalnak meg:(
2014. okt. 7. 08:40
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert nagydarab, még nem lesz rosszabb. Vannak akiknek a telt nők tetszenek, csak senki se meri felvállalni.

Inkább azért volt ő a rosszabb, mert rosszat tett.

Így fogd fel, és ne érezd megalázóbbnak a dolgot, mint amennyire kell. Pl. az én exem megveszett a göndör barna hajú nőkért, vagy göndör fekete hajúakért. Nekem világosbarna szögegyenes hajam van. Kivel csalt meg? Egy göndör feketével. A te exednek meg lehet a húsos nők tetszenek (tök mindegy ebben az esetben mit mond, mert a dagi nő ciki, akármennyire is tetszik bárkinek, mert vannak ilyenek!) és így nem egy rosszabbra cserélt le a saját szemében, hanem számára jobbra. Nem tudom érthető voltam-e.

2014. okt. 7. 08:55
 18/28 anonim ***** válasza:
17%
Hidd el ismerem a csajt, nem vagyok tökéletes, de ő.. .egy igazi rib..c, magát kellető dög, aki azt élvezi hogy embereket tehet tönkre, neki mindegy csak pasi legyen.
2014. okt. 7. 08:59
 19/28 anonim ***** válasza:
60%
Igen érthető:)de azért rosszul esik az embernek ha ilyen történik vele, így is alig volt önbecsülésem.
2014. okt. 7. 09:00
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Krahácsolnék, hogy észvegyenek..

És a csaj ruháit ledobnám a 8.-ról, hagy menjen.. Atán közölném, hgy válok...és hatalmas csalődás lenne bennem, hogy egy ilyen embert szerettem( egyébként elképzelni sem tudom, szeret a férjem és én is nagyon őt.., de biztos mindenki akit megcsaltak is így van vele)

Aztán csomagolnék, bepaknék az autőba, és hazamennék a szüleimhez pár napra.. Keresnék egy albérletet, és odaköltöznék ...

Közben menne a válási procedúra már pár ap múva.., magyarázkodásra nem hagynék időt, ezen nincs mt

2014. okt. 7. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!