Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegyük fel, hogy el akarsz...

Tegyük fel, hogy el akarsz tűnni. Hogyan rendeznéd meg a saját halálodat, hogy utána nyugodtan élhess külföldön?

Figyelt kérdés
Szimpla feltételezés szintjén.

2014. okt. 5. 20:16
1 2
 11/15 anonim válasza:
Nézd meg az India - Álmok útján című sorozatot. Onnan meríthetsz ötletet hogyan tűnhetsz él és élhetsz külföldön. :)
2014. okt. 5. 20:37
 12/15 anonim válasza:
91%

Igen, ezzel a gondolattal én is eljátszottam. Főleg az adósságok kikerülése végett.

Hasonlóképpen csinálnám.

Olyan útvonalon ,ahol gyakran járok autóval keresnék egy alkalmas helyet egy megrendezett balesethez. Kell hozzá vízpart, legjobb folyóvíz. Bele az autó, megtalálják, engem megettek a halak. Ez egyszerű. Na de most jön a neheze. Mivel megszűntem létezni kell egy új személyazonosság. Mivel a csóróság elől menekülnék nincs pénzem venni egy másikat, így élni sem tudnék máshol. Ez a 22-es csapdája.

2014. okt. 5. 20:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha nem tartasz kapcsolatot az országból senkivel, nincs az a végrehajtó, aki megtaláljon. Abból indulnak ki, ha keresnek (ha egyáltalán keresnek, mert nem olcsó mulatság, és egyáltalán nem biztos, hogy megtérül). Egy-két óvintézkedést betartva bárki lenyomozhatatlanul megléphet külföldre, de a saját halálod eljátszani nincs értelme.
2014. okt. 5. 20:46
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod hogy a halálod megrendezés után nyugodtan (!!!) élhetsz külföldön? Ha külföld nem szomália, vagy jemen vagy ilyesmi, akkor egy igazoltatás vagy hivatalos papír bárhol, és vége a nyugodt életnek.
2014. okt. 5. 22:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Nyilván szereznék új személyazonosságot is, éppen ezért kezdődne az egész terv azzal, hogy összeszedek némi pénzt, amiből ezeket a dolgokat fedezhetem. Amúgy nem adósságok elől menekülnék, vagy ilyesmi, egyszerűen csak elegem lett, hogy napról napra élek, ráadásul mindenki tőlem akar segítséget, és túl sokat várnak el. Meguntam, hogy folyton meg kell felelnem másoknak, legjobb lenne egyedül küzdeni, és akkor csak saját magamnak tartoznék elszámolással, meg minden.
2014. okt. 6. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!