Összetörtem a párom autójának lökhárítóját! Hogy közöljem vele?
Én fél éve törtem kicsit össze a férjem kocsiját..tolattam ki a parkolóból hátrafele néztem csak mint a hülye és azthittem már kint van az orrra..háát nem volt.. a mi kocsink jobb első része felszakadt a mellettem állónak a bal hátsója.. a szerencsétlen mondta hogy 2 napja vette az autót.. a férjem megkérdezte hogy tudok ilyen fas.sagot csinalni mire én válaszoltam hogy drágám még nem láttál semmit abból amire képes vagyok..
Azthittem ki fog nyirni de hál' Istennek elpoénkodták a haverjai akik épp ott voltak így nem volt mérges egyáltalán. .azután is vihettem a kocsit pedig azthittem nem fogok többet vezetni:-)
"Egyébként tolattam be a garázsba és elkaptam az ajtót"
Egyetlen apró tolatásnál sz@rrá törni a kocsit és összedönteni a garázst, nem semmi!
...és még nincs is este.
Valamit még kitalálhatsz...
Ez a nő még csak nem is tolatva, hanem szemből állt be az udvarra, egy kamionnyi bejáraton...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!