Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összetörtem a párom autójának...

Összetörtem a párom autójának lökhárítóját! Hogy közöljem vele?

Figyelt kérdés
Az igazság az az,hogy soha se akarta oda adni csak néha néha.Együtt élünk és ez az egy kocsi van.Elég pedáns rá, ergo kifog bukni.
2014. okt. 5. 14:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
44%
Ha nem egy idegbeteg állat a párod, akkor simán közölheted vele. Ha meg az minek vagy vele?
2014. okt. 5. 16:48
 12/17 anonim ***** válasza:
26%

Én fél éve törtem kicsit össze a férjem kocsiját..tolattam ki a parkolóból hátrafele néztem csak mint a hülye és azthittem már kint van az orrra..háát nem volt.. a mi kocsink jobb első része felszakadt a mellettem állónak a bal hátsója.. a szerencsétlen mondta hogy 2 napja vette az autót.. a férjem megkérdezte hogy tudok ilyen fas.sagot csinalni mire én válaszoltam hogy drágám még nem láttál semmit abból amire képes vagyok..

Azthittem ki fog nyirni de hál' Istennek elpoénkodták a haverjai akik épp ott voltak így nem volt mérges egyáltalán. .azután is vihettem a kocsit pedig azthittem nem fogok többet vezetni:-)

2014. okt. 5. 16:59
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

"Egyébként tolattam be a garázsba és elkaptam az ajtót"

Egyetlen apró tolatásnál sz@rrá törni a kocsit és összedönteni a garázst, nem semmi!

...és még nincs is este.

Valamit még kitalálhatsz...

2014. okt. 5. 17:51
 14/17 anonim ***** válasza:
32%

Ez a nő még csak nem is tolatva, hanem szemből állt be az udvarra, egy kamionnyi bejáraton...

[link]

2014. okt. 5. 18:01
 15/17 anonim ***** válasza:

itt pedig pár úriembert láthatunk, amint vezetnek. :)

https://www.youtube.com/watch?v=0bY6KBpZUqE

2014. okt. 6. 15:56
 16/17 anonim ***** válasza:
El méssz a szervizbe , és soron kivűl megcsináltatod . Észre se veszi. Ennyi, nem kell nyavalyogni.
2014. okt. 7. 21:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Na mi volt?
2014. okt. 8. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!