Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Még ma is ciki "babával" esküdni?

Még ma is ciki "babával" esküdni?

Figyelt kérdés
Egy barátnőm tervezi az esküvőjét pár hónap múlva , mert jön a baba és szeretnék emiatt IS házasodni. Én személy szerint nagyon örülök ennek,mert család meg baba meg minden... de tegnap sírva hívott fel, hogy egy közeli ismije gúnyosan kérdezte meg tőle , hogy jól gondolja meg a "hordóruhát"(szép szabályos kismami esküvői ruha, csak ugye más szabással) mert nevetségesen fog benne kinézni az 5. hónapban, és majd kapja a megjegyzéseket, hogy "na , ez is azért ment férjhez..." . Szerintem meg nagyon szép ruha, és ha nagyon szigorúan vesszük , eleve ugye szüzén kellene férjhezmenni is.....Nektek mi a véleményetek erről??
2010. jan. 22. 10:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
nővérem is 5 hónaposan ment férhez, de mivel alapból husis alkat, volt aki nem is vette észre, hogy terhes,mert azért nem tudta mindenki.
2010. jan. 22. 11:41
 12/22 anonim ***** válasza:

Miért foglalkozik mások gunyoros megjegyzéseivel? Nem a párja véleménye számít, meg az örömanyáé és örömapáé? Egy holmi jött-ment ismerős miért szól ebbe bele? Házasodjanak össze pocakosan, és legyen nagyon csinos ruhája. :)

Egyébként ha engem kérdeznek, én sem támogatom, ha vki csak a baba miatt akar férjhez menni, de legalább férjhez megy, és ezt abszolút tudom támogatni. Meg azt is, ha a baba miatt IS. Mondjuk várandósan oltár elé állni tényleg sok emberben rosszalló érzést válthat ki, de hangsúlyozom, nem ezen van a lényeg. :)

2010. jan. 22. 11:46
 13/22 anonim ***** válasza:
10%

Egyáltalán nem ciki.A mai világ már más mint régen.Ha ciki a babás lagzi, akkor ennyi erővel a vadházasság is ciki:)

Szerencsére már 2010-et írunk:)

Én is 5 hónapos terhesen mentem férjhez.De nem a baba miatt házasodtunk, hanem mert addigra lett csak meg rá a pénz.És a baba utáni vágy olyan erős volt nálunk, hogy nem akartunk vele tovább várni..és valami szerencsés véletlen során lett egy kis pénzünk, gyorsléptekben esküvőszervezés, rá egy hónapra már boldog feleség voltam:)

Szóval nyugtasd meg a barátnődet is, és sok boldogságot nekik:)

2010. jan. 22. 11:57
 14/22 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki.
2010. jan. 22. 12:22
 15/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ez akkora hülyeség, van aki több mint egy évig tervezi, meg szervezi az esküvüjét, abba még az is belefér, hogy összehozzák a gyereket, meg megszületik.

Különben aki ilyet mond, azt simán nem kell elhívni.

2010. jan. 22. 12:23
 16/22 anonim ***** válasza:
Én már nagymama vagyok és én nem vártam még babát mikor volt az esküvőm, sőt még ..... de arra, hogy mikor és miben esküszünk nincs törvény, csak szokások vannak. Akinek nem tetszik, hogy miben, mikor, miért esküszöl "megjegyzés nélkül" maradjon távol. SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!!!!!!!
2010. jan. 22. 13:02
 17/22 anonim ***** válasza:
56%

templomban esküdni hatalmas pocakkal sztem iszonyat gáz. a templomi esküvő pont az ellenekzőjéről szól. tisztaság, erkölcsösség, stb. mára meg egy ócska maskabállá silányodott...

a polgári még elmegy, de tényleg úgy jön le sokaknak, h na, ezek is csak a gyerek miatt házasodnak.

2010. jan. 22. 13:10
 18/22 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem senkinek semmi köze hozzá. Akinek meg nem tetszik,nem kötelező elmenni az esküvőre.ennyi:)
2010. jan. 22. 13:12
 19/22 anonim ***** válasza:
37%

Szia!Én is babásan mentem férjhez novemberben 15 hetesen.

Mi a baba miatt házasodtunk,ha nem jött volna akkor csak az idén esküdtünk volna meg.Nem véletlen volt,akartuk,terveztük Őt,és ma is büszkén nézegetem az akkori képeket amiken már látszik a gömbölyödő pocakom.

Nem kell foglalkozni a rosszindulatú megjegyzésekkel,sok boldogságot kivánok Én is a barátnődnek!23hetes kismami

2010. jan. 22. 15:08
 20/22 anonim ***** válasza:
51%
Hogy bővítsem a tábort én is majdnem 5 hónapos várandós voltam amikor házasodtunk. Legszebb kép lett, amikor a férjem és én fogjuk a pocimat, hát most is bőgök ha nézegetem a képeket. Igaz nekünk nem volt lagzi, csak vacsizni mentünk, tehát nem kellett hálistennek táncolnom, de szerintem gyönyörű nap volt és hármasban..
2010. jan. 22. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!