Diplomás, férjezett nők, mit dolgoztok?
Szűkítem a kört, ugyanis a férjezett, családos nők esetére vagyok kíváncsi. A diploma megléte is fontos, de nem kizáró. Munkakeresés fázisában vagyok és eddig bármi, amit találtam a szakmámban, az nem volt összeegyeztethető a családi élettel. Hétvégéket igényelt, esetleg olyannyira kötetlen munkaidőt, hogy este 10-kor még irodában van az ember. Egy egyedülálló, karrierre hangsúlyt fektető nőnek ideális, de a családi életnek nem tesz jót. Főleg, ha gyerek is lesz. Már ott állok, hogy nem a szakmámban fogok neki keresni, szóval akkor marad a titkárnő, elárusító,stb.
A diplomás férjezett nők esetére vagyok kíváncsi: mit dolgoztok? Szakmában vagy sem, stb.
#20 vagyok, én is kifejtem bővebben:
Marketing szakos közgazdászként végeztem, de az első munkahelyem egy fejvadász cég volt, ami megpecsételte a sorsomat.
Én is dolgoztam hipermarketben HR-esként Budapest túlsó végén. 3/4 7-kor indultam otthonról, és jó esetben este 8-ra értem haza..... 2,5 évig bírtam, de esküvő után eljöttem, mert tudtam hogy ezt család mellett lehetetlen csinálni.
Most 10 percre lakom a munkahelyemtől, 8.30-17-ig dolgozom, pénteken 16.00-ig, túlóra nagyon ritkán van, de tervezhető.
Most várjuk a második gyerkőcöt, vele is 2 évet szeretnék otthon maradni, mint a nagyobbal.
nem szakmában, és igen néha benn vagyok este 10ig
de nekem ez egyelőre kifizetődő...így van olyan, hogy azt mondom, ma nem megyek, vagy csak délig vagyok..
nem egyszerű, de összeegyeztetjük, plusz fizetünk segítségért, össszességében nm töltünk kevesebb időt együtt, mint azok akik 8-4ig dolgoznak csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!