Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom a budapesti práter...

A párom a budapesti práter utcánál venne lakást. Milyen környék ez?

Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 08:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Amit én láttam belőle,nagyon nem tetszett. Se az epületek,se a népség.
2010. jan. 22. 08:48
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Elég durva környék szerintem. Én arrafelé dolgoztam és hát még bevallom őszintén nappal is féltem arra menni, inkább kerültem. Éjszaka meg hát...
2010. jan. 22. 10:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

inkább, mint Kálvária tér, Dankó utca, Lujza utca és társai.

ha szép nagy ember, és nem ijed meg, ha rátámad 5 cigó, akkor bátran.

személy szerint nem költöznék oda...

van 1 csomó más jó hely pesten, nézzétek meg az ingatlanos oldalakat, vagy menjetek be egy közvetítő irodába.

2010. jan. 22. 11:54
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
a VIII. kerület híresen a legdurvább hely Budapesten. Az a része pedig különösen! Nem hiszem, hogy szívesen sétálnátok családosan kart karbatéve, hazafelé, még nappal sem. Ez biztos.
2010. jan. 22. 12:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Itt képileg is megnézheted, ha nem ismernéd, bejárhatod a környéket is.

[link]

2010. jan. 22. 13:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyrészt, a Práter utca közel van a Nagykörúthoz, tehát egyáltalán nem a VIII. kerület legdurvább része!

Másrészt, közvetlenül a Szigony projekt területe mellett húzódik, tehát az a környék jelentősen át fog alakulni az elkövetkező 5-10 évben. Már most is van néhány új építésű ebben az utcában és lesz is, a szabad telkek megvannak rá.

Kb. 1,5 éve lakom a Szigony utcában, és sokat járok a Práter utcán végig (nappal és éjjel, meg késő éjjel is), ez alatt az idő alatt SEMMILYEN attrocitás nem ért, sem magyartól, sem nem magyartól. Szóval, a hozzászólások többsége valótlan - szerintem. Van itt viszont egy jó kis pékség meg egy Práter terasz nevű hely, ami az utóbbi időben csak jobb lett, a Corvin mozi meg pár percre.

Az én elvem: ahova magyar költözik, onnan kiszorul más.

2010. jan. 22. 15:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha egy barom a szomszéd, akkor a Várban lakni is pont olyan rettenetes...
2010. jan. 22. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!