Vegyes házasság esetén milyen babanév az ideális?
Figyelt kérdés
Én magyar vagyok, a párom orosz, Németországban élünk.
Még nincs baba, de a jövőben szeretnénk.
Milyen nevet lehetne adni, amivel itt se nézik ki, és az én szüleim és a párom szülei is ki tudnak ejteni?
Vannak már elképzelések, de megegyezni nem tudunk.
Eddig ezek merültek fel: Anasztázia, Tamara, Konstantin
2014. okt. 1. 15:54
11/14 anonim válasza:
Léna szerintem nagyon szép, és nemzetközi. Olyan név legyen, amit mindenhol ismernek. Fiú név pl. Márk. Ennek minden nyelvben létezik vmi változata. (Páromat így hívják, mi már több országban is éltünk, az ő nevét mindenki megérti és könnyen megjegyzi, nekem magyar nevem van, az nehezebb egy külföldinek)
12/14 anonim válasza:
Léna, Tamara, illetve Iván, Igor olyan nevek, amik rövidek, és mindhárom nyelven könnyen értelmezhetőek. A párod biztos tud még olyan orosz neveket, amik a magyar fülnek sem bántóak, és persze azt is nézni kell, mi megy a vezetéknévhez.
14/14 anonim válasza:
Vera is lehetne, illetve gondolom, nagyjából bármelyik bibliai név. Lehet, hogy az orosz nagyszülők másképp ejtenék, de a gyerek valószínűleg pont úgy kezelné, mint bárki más a beceneveit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!