Milyen ruhában illik elmenni?
A férjemet és engem meghívtak egy karácsonyi vacsorára ott alvással. Egy angliai kastélyszállóban lenne az ünnepség.
Kérdeztük a vendéglátót milyen öltözékbe menjünk, miben illik lenni. A válasz az volt viccesen, hogy mindegy csak ne meztelenül menjünk..
Bevallom sosem volt érzékem a divathoz, sosem tudtam felöltözni rendesen. Most, hogy van túlsúly is rajtam (duci vagyok) így az öltözködésem kimerül egy farmer, és pólóban. De nem szeretnék farmerba menni. Segítenétek, hogy egy 40 éves duci nő milyen öltözéket viseljen?? Előre is köszönöm a segítséget.
Én pl az elsőt venném fel, a pöttyös, fekete pántosat.
Veszel vagy bérelsz olyan fazonú ruhát, ami jól áll az alakodon, hozzá cipő+tatyó és kész.
Még mindig klasszisokkal jobb, mint a szoknya-ing kombó... brrrr
A link lemaradt, bocsi :DD
Kalap biztos nem lesz, mert bár kastélyban lesz a vacsora, de a kastély már szálloda, és pár ismerős elmondásából nem kell kiöltözni, mert inkább családias vacsora lesz.
Így a kalap és estélyi ruha felejtős.
Gondoltam fekete ruhára, de bevallom a fekete szín nekem olyan lehangoló..
Arra gondoltam, hogy se nem szűk se nem tág nadrágot vennék fel, és valami jó kis felsőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!