Megcsaltam a férjem a főnökömmel. Hogyan kellene ezt közölni? Ti hogyan mondanátok el?
Tudom nem szép amit tettem,de már az elejétől nagyon vonzódom a főnökömhöz és ő is hozzám.A férjem mostanában eléggé elhanyagolt és nem igazán éreztem magam nőnek mellette.Ez a viszony már 4 hónapja tart,többször lefeküdtünk egymással.Viszont szabadulni szeretnék ettől a helyzettől,rájöttem hogy nekem erre nincs szükségem és szeretem a férjem.Nem tudtam ellenállni a csábításnak.Hogyan magyarázzam ki magam,lehet soha nem derülne ki,de nem szeretném hazugságban tartani,de nincs képem oda állni elé és elmondani.Hogyan tegyem ha ráveszem magam?
26/N
Nem csak az a ringyó, aki mindig másikkal kefél. Az is az, aki viszonyt folytat a férje háta mögött.
Ne állítsd, hogy szereted a férjed, mert ez nem igaz. Akit szeretünk, azt nem csaljuk meg semmi körülmények között.
Vagy azért lett fontos a férjed, mert a főnököd rád unt?
Netán még attól is félhetsz, hogy kirúg és két szék közül a pad alá 4esel.
" És most nem vagy elhanyagolva? Vagy mi ez a rájöttem, hogy a férjem szeretem duma? "
Nem értitek! Most a főnöke hanyagolja el, ezért a férjével dug. Olyan, mint a méhecske, száll virágról virágra, és mindenhol jól beporozzák.
Drágám, régóta nem foglalkozol velem, de mivel a gerincem valahol elveszett, ezt nem beszéltem meg veled, inkább kerestem helyetted mást.
De téged szeretlek. És ha megint nem foglalkozol velem, hát majd megint megteszem...
te voltál az, aki korábban már erről kérdezgetett, hogy tetszik a főnöke, de férje van, mit csináljon, és ahol mindenki javasolta hogy ilyenért kár beáldozni a házasságot, és felejtsd el, meg stb?
ha ige, akkor kérdezném.
most jobb, ugye?
Sajnos,benne van a pakliban,hogy a férj megbocsát,láttam már ilyet.igaz ott már volt 2 gyerek, talán amiatt.Gyorsan szült is egy 3.-at a nő, hogy bebiztosítsa magát..
Ha valóban megbántad, szakíts a főnökkel,és ha tudsz,válts munkahelyet.
Ha bevallod ,csak a saját lelkiismereteden könnyítesz,a férjednek pokoli lesz.Viszont megvan a lehetősége dönteni, hogy megbocsát, vagy kirúg...
Biztos érzi ő is, hogy valami nincs rendben..
"már az elejétől nagyon vonzódom a főnökömhöz"
"Elvoltam hanyagolva"
Te "elhanyagolás" nélkül is alig vártad, hogy naponta pörögni tudjál a főnököd f@rkán!!
Amúgy az ilyen szukák miatt általánosítanak a nőkre egy bizonyos ősi foglalkozást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!