Megcsaltam a férjem a főnökömmel. Hogyan kellene ezt közölni? Ti hogyan mondanátok el?
Tudom nem szép amit tettem,de már az elejétől nagyon vonzódom a főnökömhöz és ő is hozzám.A férjem mostanában eléggé elhanyagolt és nem igazán éreztem magam nőnek mellette.Ez a viszony már 4 hónapja tart,többször lefeküdtünk egymással.Viszont szabadulni szeretnék ettől a helyzettől,rájöttem hogy nekem erre nincs szükségem és szeretem a férjem.Nem tudtam ellenállni a csábításnak.Hogyan magyarázzam ki magam,lehet soha nem derülne ki,de nem szeretném hazugságban tartani,de nincs képem oda állni elé és elmondani.Hogyan tegyem ha ráveszem magam?
26/N
Első gratulálok hogy ennyit tudtál hozzátenni a dologhoz...
Nyilván itt mindenki szent.Hibáztam igen,elismertem,attól hogy egyszer "megbotlottam",nem jelenti azt hogy ringyó vagyok.
" egyszer "megbotlottam",nem jelenti azt hogy ringyó vagyok.
"
Előbb azt írtad hogy többször lefeküdtetek.
ma 17:48
Az én szememben az a ringyó,aki minden héten mással fekszik le.Igen többször lefeküdtünk,a 4 hónap alatt elég sokszor.De csupán szexre volt szükségem és törődésre amit otthon nem kaptam meg.
Hiába próbáltam róla beszélni hogy változtasson és foglalkozzon velem többet,mert szükségem van rá,csak a munával volt elfoglalva.És igen jól esett hogy valaki foglalkozott velem.
Szerintem ezzel elveszted a férjed. Ha el is mondod neki, azzal még egy olyan fájdalmat is adsz neki, amin lehet hogy évek múlva sem fog túllépni. Ha megpróbálsz valamit tenni a házasságodért, az ne egy őszinteségi roham vagy vádaskodás legyen, hanem egy munkahelyváltás.
Neked kell eldöntened hogy a férjedért vagy a főnöködért küzdesz-e. Ha eldöntötted aszerint cselekedj.
Nem lenne szép ebben a helyzetben azt mondani hogy elhanyagolt téged, mert egy házasság sokszor arról szól hogy vagy az egyik vagy a másik fél tesz többet a másikért. Ha a főnöködre fordított energiát a férjedre fordítottad volna akkor amikor hanyagolt téged, lehet hogy most ő hordozna téged a tenyerén.
Döntsd el mit akarsz hosszú távon és azért tegyél.
Hogy tudtatok 4 hónapig fenn tartani egy viszonyt? Hol oldottátok meg? Az irodában? Férjednek semmi nem tűnt fel ennyi idő alatt?
Bocs, de ez nem egyszeri botlás, hülyeség volt a részedről, nem tudlak sajnálni. Szerintem itt a válást kellene fontolgatni :( Az már rég szar ha 4 hónapig viszonyt fojtatsz, a férj meg észre sem veszi, hát hallod......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!