Merre meneküljek a világ felől és tölle? Nem akarok már élni:.
Tudom, hogy rettenetesen nehez lehet neked, de tenyleg, ha Ennyi eszed van, hogy ezek utan is a ferjeddel maradsz, csak azt tudom mondani, megérdemled.
Egyedul a gyereket sajnalom, itt o lesz az egyetlen áldozat. A te helyedben fel keresnem az apukádat.
"Nem birom ezt az életet már amit nekem szánt az Isten."
Nem az isten tette ezt veled, kérdező. Ezer ilyet látni: jaj, de rossz nekem a szülői házban, lelépek az első jöttment pasival, aki szépen néz rám. Szülök neki egy-két porontyot, aztán boldogan élünk míg meg nem halunk. Csakhogy borítékolni lehet a végkifejletet...
Nem tudsz csináltatni látleletet?
Azt írtad teljesen összevert, ököllel ütötte az oldaladat! Akkor lenne nyoma! Hogy hogy semmi folt? Ez fura.
Én mikor 2-3 pofont kaptam a páromtól még az is látszódott.
Nekem fura mikor ennyire gyenge egy nő,hogy nem mer sehová sem lépni,legalább a gyerekre gondolj. E miatt is gondolhatja a párod ,hogy úgyis eltűröd,eddig sem hagytad el, fel sem jelentetted, ezután is alárendelt maradsz.
És sajnos jól is gondolja.
Kíváncsi lennék mennyi idős vagy, de biztosan fiatal,ha eddig nem mertél semmit sem tenni.
Fiatal koromban nekem is volt 2 hasonló kapcsolatom,de rögtön léptem,még akkor is ha mindent fel kellett adnom,és nem tudtam hová menni. Máshol is vannak ovik, az a legkevesebb. Remélem sikerül változtatnod az életeden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!