Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy nem akarok már iskolába járni?
19 éves vagyok és 10. osztályos és már rohadtul unom az egészet, még 3 évem van az érettségiig mert elszúrtam, semmi kedvem, inspirációm sincs már az egészhez.
Ráadásul az iskolában szorongok, nincs önbecsülésem, nincsenek barátaim, akikkel beszélgetni tudnék, így nagyon esélytelennek látom az egészet...
Ha nem megyek iskolába a szüleim nem fognak eltartani már, az biztos. Persze nem dobnának ki, de én meg nem szeretném azt hallgatni mindennap hogy semmire sem vagyok jó.
Sajnos nagyon szerencsétlen vagyok, semmit sem tudok megcsinálni, a munkához is hülye lennék, most egy ilyen embernek őszintén, Ti milyen jövőképet láttok?
Nincs semmi ami inspirál? Bármilyen szak, amit szeretnél? Van olyan munka, amihez elég a nyolc általános, de nem lenne jó ha olyat vállalnál, szerintem. Vannak olyan iskolák, ahol más módszerrel tanítanak, lehet, hogy ott megjönne a kedved, keresgélj interneten, hátha találsz valami fősulit, ami szerinted izgalmas lehet, és akkor annak a kedvéért még végigjárod ezt a három évet - akkor talán motivációt is találhatsz. Csak van legalább egy olyan tantárgy, amit szeretsz, nem?
Vagy ott van még a megélés a semmiből, de azt Soha, de Soha ne!
És mit csináltál hogy 19 évesen még csak 10-es vagy?
Amúgy valamit ki kell találni, mert manapság így még egy gyárba se vesznek fel sepregetni.
hát drága, ha az inspiráció kifejezést nem használtad volna, még el is hiszem.
de ez nem egy többször bukott, mindenhez hülye mondanivalója.
Megint te? Ez már a milliomodik kérdésed...
Ha ahelyett, hogy itt rinyálsz, eddig is tanultál volna, már rég befejezted volna azt a nyavalyás középiskolát...
Egyébként azt sem értjük a férjemmel egyetemben hogy például miért kell kémiát, fizikát, matematikát (ilyen durva szinten) tanulniuk a gyerekeknek?! Persze tanuljon meg a gyerek számolni, meg térfogatot kiszámolni, mértékegységet átváltani,de valljuk be az egyenleteknek a későbbiekben semmi hasznát nem vesszük (kivéve ha a későbbiekben tudós, professzor, matek tanár akar lenni)
Én visszahoznám azt mint régen volt, a lányok főzzenek, a fiúk ássanak, barkácsoljanak, életre, családra nevelés, illemtan órák is kellenének.... Az egy dolog hogy valaki 5-ös tanuló, de az élethez nulla...A .... elérte amit akart, hülyéket bocsátani ki, akiknek jó lesz a közmunka is, és az orruknál fogva vezetni. Te már ennek a kornak a szülöttje vagy, gyakorlatilag nem tehetsz róla...
Te tanulj ki vmi szakmát, ne rinyáljál.....
"Sajnos nagyon szerencsétlen vagyok, semmit sem tudok megcsinálni, a munkához is hülye lennék"
Ezt AZONNAL hagyd abba. Ha így állsz hozzá a dolgokhoz, akkor NANÁ hogy így fogsz viselkedni is!
Menj dolgozni, és estin szerezz érettségit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!