Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért zavarja az embereket...

Miért zavarja az embereket hogy szabadinőnkben sokat vagyunk együtt a férjemmel és mindent együtt csinálunk? Miért hiszik azt hogy ezért kihasznál?

Figyelt kérdés
Szabadidőnkben sokat vagyunk együtt,mindent együtt csinálunk.Persze vannak külön programok is,de az átlagnál probálunk minnél több időt együtt lenni.Jól érezzük magunkat egymás társaságában,ő a legjobb barátom is egyben,mindent megbeszélünk egymással.Ő társam,szeretőm,barátom és minden egyben!Miért zavarja ez a körülöttem levő embereket?Miért gondolják azt hogy kihasznál?Tudom hogy szeret és egyszerűen csak szüksége van rám,ahogy nekem is ő rá.Miért kell ezen kiakadni?
2014. szept. 24. 08:59
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Azért nem,mert nyilván úgy sem mondanák el,vagy biztos nem mondaná meg hogy irigykednek.Én inkább kivülálló véleményre voltam kiváncsi.Hiszen itt többen azt írtátok hogy biztos irigykednek.Bentlévőként nehéz megítélni miért mondják,nem mellesleg,biztos nem mondaná meg hogy figyi,bocsi de irigy vagyok.
2014. szept. 24. 10:37
 22/24 anonim ***** válasza:
45%
Na én meg attól őrülnék meg ha lépten nyomon a seggembe lógna.De mi evvel a gond mindig együtt vagytok.Hamarabb megunjátok egymást.
2014. szept. 24. 10:41
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Na látod. Te magad is tudod a választ. Pusztán irígység ez. Aki kritizál, annak nem jó a házassága, a párja nem szeret vele lenni, meg ő sem a párjával. Ezért inkább folyton másokkal foglalkozik. Rettentően nehéz ezeknek az embereknek egy boldog párt látni, akik boldogok együtt.

Annak se legyen már jó.

Lehet ez az illető saját szülője is, és puszta jószándékú tanácsnak tünteti fel a dolgot, hogy "Mi csak neked akarunk jót!"

A te dolgod hogy nem törődsz ezekkel a dolgokkal.

Vagy akarjál megfelelni másoknak, kívülállóknak és vadítsd el magadtól a férjedet. Alig várják már a többiek, mikor lesz vége az idilleteknek. Hogy "Naugye? ők megmondták!" Akkor majd boldog leszel, hogy megfeleltél valaki másnak?

Fogd már fel, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni a világon! Leginkább saját magadnak felelj meg, ez a legfontosabb!

2014. szept. 24. 10:58
 24/24 anonim ***** válasza:
70%

Ha mindenhová együtt mentek az zavaró lehet mások számára, főleg ha azok a programot csak veled tervezték, nem pedig veled + a pároddal.

Van olyan barátnőm akinek szokott zavarni a barátja. A sráccal nem vagyunk olyan jóban ebből kifolyólag pedig a magánéletem nem szívesen beszélem ki az ő jelenlétében.

Lehet, hogy te jól érzed magad a párod társaságában, de ez nem jelenti azt, hogy más is így érez vele kapcsolatban.

Ha pedig barátnős délutánra vágyom, nem szívesen vagyok a fölösleges harmadik fél.

2014. szept. 24. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!