A férfiak miért várják el, hogy munka után még te tarts rendet otthon, főzz, moss, de azért még szexi is legyél?
Birom,mikor a férjem azt mondja:
-Drágám,neked tudod,hogy semmit nem kell csinálni,csak a babával foglalkozni!-
Hát persze semmi mást,csak főzni,mosni,mosogatni,takarítani,gyereket nevelni...
Tényleg semmi más...de ő vásárol be.
Nekem nem segít be a pasim, mert olyan lusta, mint a dög, de az tény, hogy ő hoz haza több pénzt, amit én is költök.
Viszont ha én nem lennék, ő tutira meghalna itt a koszban, és éhen is halna. Nem valami önálló :)
Olyan mint egy gyerek. Szeret játszani számítógéppel, föl se áll onnan, sokszor még a konyhába se jön ki ha éhes, inkább vigyem be a szobába a kaját :)
Ez szerintem olyan dolog, hogy annyit kér tőled, illetve annyit vár el, amennyit lát, hogy te max mennyit vagy hajlandó megcsinálni neki. Én megcsinálok sokmindent, mert nem bírom látni hogy ő nem csinál semmit. Rávenni nem nagyon tudom dolgokra. Hát ez van.
Aztán vannak a papucsférjek is, akik meg körülugrálnák a nőt, ott meg a nő fekszik az ágyban és tévézik, és utasítgat :)
Szerintem ezt mindne nő magának csinálja. Az anyák már erre nevbelik a lányukat: kislányom főzz apukádnak, mosd ki az öcséd ruháit, stb. Szóval arra hogy nekik a férfiakat kell kiszolgálni. Szerintem nem feltétlenül a férfiak hibája, nem ők a lusták, vagyis lusták, de megtehetik, mert egyszerűen a nőket így programozták be már otthon, hogy ők robotoljanak.
Mivel náluznk is ez volt otthon elhatároztam hogy az én máshogy fogom csinálni.
Én már a kapcsolatom elején lefixáltam a férjemmel hogy legalább a felét ki kell vennie a házimunkából. Ma ott tartunk, hogy ő főz, mosogat, takarít... ilyen mázlim van vele! :) ez azért van, mert ő pár órával hamarabb ér haza a munkából, és megbeszéltük, hogy olyankor megcsinál amit tud. Szívesen segít, mert látja, hogy így jobb nekünk, többet lehetünk együtt. De persze vannak azért dolgok, amik igazi "női dolgok", pl a mosást, meg a teregetést nem lehet rábízni, a takarítás meg, hát nem lesz tökéletes, de már megszoktam. Viszont nagyon szuperül megtanult főzni!
Szóval szerintem csak a nőtől függ, hogy időben ráveszi-e a párját hogy segítsen neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!