Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan lehet...

Szerintetek hogyan lehet megtartani egy pasit? A szerelem átalakul a hosszú évek során. Ti mit tesztek hogy ne nézzen másfelé?

Figyelt kérdés

A férjemmel 10 éve házasok vagyunk, de nagyon különbözünk az érzelmek kimutatása terén. Én kimutatom, ezáltal biztonságban érzi magát, (én vagyok a nő) Ő annyira nem...ezt most ne úgy értsétek hogy hideg velem, és elutasító, hanem beleszokott már abba hogy mindig ő kapja a simogatást egy film alatt, vagy körülugrálom őt. Amit egyébként szívből teszek, de olyan jó volna a viszonzás, amit nem kapok meg.

Az én célom megtartani...szerintem megszerezni könnyű valakit, de megtartani nagyon nehéz. főleg ha jó a pasi, és a sokk szemét nő ráveti a hálóját.

2014. szept. 17. 10:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Boldog vagyok vele...igen én is több törődésre vágynék, de csakis tőle. Nem fogom elhagyni soha. Inkább elfogadom hogy ő ilyen...nagyon sokat kapok tőle, de én többet adok az érzésekből. Nem vágyódok másra...vagy olyanra akitől megkaphatnám. Csak rá. és csak tőle.
2014. szept. 17. 11:31
 12/16 anonim ***** válasza:

ha elfogadtad volna hogy ilyen, akkor nem írtál volna ide.

de te nem fogadtad el, vagyis egyszer robban a bomba.

2014. szept. 17. 11:41
 13/16 anonim ***** válasza:
90%
Bőven elég lenne az is, ha csak napi 10 percet olvasna, mondjuk alvás előtt, míg te hozzábújsz - úgy, hogy te felolvasol neki néhány részletet, nem túl hatékony, egyik fülén be, másikon ki. Allan Pease-t is ismeritek?
2014. szept. 17. 11:41
 14/16 anonim ***** válasza:

Többet kellene beszélned erről vele.

Nem lesz könnyű, és gyors sem. Mivel eddig nem csinálta...

Derüljön ki a számára, hogy te több törődésre vágysz, és konkrétan beszéljétek is meg, hogy mire (férfi, ugye... nem biztos, hogy kitalálja).

Te meg fogadd el, ha kezdetben csak kicsit ad többet.

2014. szept. 17. 11:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ne törődj bele abba, hogy ő ilyen. Mond el neki mire vágysz....
2014. szept. 17. 11:58
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

am azt baromira nem értem, ha 10 éve a férjed, előtte is vele voltál, hozzámentél, miért most kezd el zavarni?!

most ő változzon 10+év után, mikor neked eddig megfelelt???

2014. szept. 17. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!