Szerintetek hogyan lehet megtartani egy pasit? A szerelem átalakul a hosszú évek során. Ti mit tesztek hogy ne nézzen másfelé?
A férjemmel 10 éve házasok vagyunk, de nagyon különbözünk az érzelmek kimutatása terén. Én kimutatom, ezáltal biztonságban érzi magát, (én vagyok a nő) Ő annyira nem...ezt most ne úgy értsétek hogy hideg velem, és elutasító, hanem beleszokott már abba hogy mindig ő kapja a simogatást egy film alatt, vagy körülugrálom őt. Amit egyébként szívből teszek, de olyan jó volna a viszonzás, amit nem kapok meg.
Az én célom megtartani...szerintem megszerezni könnyű valakit, de megtartani nagyon nehéz. főleg ha jó a pasi, és a sokk szemét nő ráveti a hálóját.
ha elfogadtad volna hogy ilyen, akkor nem írtál volna ide.
de te nem fogadtad el, vagyis egyszer robban a bomba.
Többet kellene beszélned erről vele.
Nem lesz könnyű, és gyors sem. Mivel eddig nem csinálta...
Derüljön ki a számára, hogy te több törődésre vágysz, és konkrétan beszéljétek is meg, hogy mire (férfi, ugye... nem biztos, hogy kitalálja).
Te meg fogadd el, ha kezdetben csak kicsit ad többet.
am azt baromira nem értem, ha 10 éve a férjed, előtte is vele voltál, hozzámentél, miért most kezd el zavarni?!
most ő változzon 10+év után, mikor neked eddig megfelelt???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!