Nagyon szeretnénk már gyereket, a férjem is. De nem érti meg, hogy 90 ezret keres 80 a hitelünk így nem hagyhatom ott a munkahelyem. Szerintetek ha valaki nagyon akar tud jó munkát találni? Szerintem igen csak így kényelmesebb?
Az a gond hogy barkóbázni kell veled, hogy kinyögd jobban keresel mint két átlagfizetésű személy.
Egyértelmű, hogy apunak kell gyedre mennie.
"Szerintem igen csak így kényelmesebb?"
Nem nem jó, csak neked is kényelmesebb így.
Szia!
Meglepődve olvastam ezt a kérdést. Már a feledés homályába merült.
Köszönöm, rendeztünk sorainkat. 2 tündéri gyerekünk lett azóta. 17. évünket tapossuk, kompromisszumokkal és nagyon sok örömmel. Továbbra is fenntartom, hogy nincs örök szerelem, szerelem első látásra, hanem kemény munka, kommunikáció es elhatározás. Érzelmileg stabil a kapcsolat, úgy gondolom egyre jobban értékeljük egymást es a tett erőfeszítéseket. Apának (is) kiváló, imádja a gyerekeit az átlagnál jóval többet foglakozik velük. Köszönöm kérdésed, remélem nektek is jól alakul az életetek. Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!