Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szeretnénk már gyereket...

Nagyon szeretnénk már gyereket, a férjem is. De nem érti meg, hogy 90 ezret keres 80 a hitelünk így nem hagyhatom ott a munkahelyem. Szerintetek ha valaki nagyon akar tud jó munkát találni? Szerintem igen csak így kényelmesebb?

Figyelt kérdés
A félreértések elkerülése végett szeretjük egymást, nem gond hogy többet keresek. 10 éve együtt vagyunk. Szeretnék én is babát, csak így nem merek.
2014. szept. 16. 19:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9%
Kérdező akkor te is keres normális bejelenettt munkát. Férjed 90 ezres fizetéséőből meg a te 50 ezres gyed-ed ből egy gyerekkel nem fogtok megélni. Kijelentés akkor rád is iogaz, keres jó munkát.
2014. szept. 17. 13:38
 12/19 anonim ***** válasza:

Az a gond hogy barkóbázni kell veled, hogy kinyögd jobban keresel mint két átlagfizetésű személy.

Egyértelmű, hogy apunak kell gyedre mennie.

2014. szept. 17. 16:47
 13/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó előtti válaszoló: te bizonyára ott hagynád 6 év után a munkahelyed ahol jól kerestél, hogy máshol 120-130-rá bejelentsenek és kézhez kapj 90 ezer ftot napi 10 óra munkáért. Valószínűleg. Amúgy a kérdésem arra irányult, hogy lehet e jó munkát találni belátható időn belül itthon.
2014. szept. 17. 17:39
 14/19 anonim ***** válasza:
8%
Te írod, hogy lehet jobbat találni ha akar,akkor ez rád is igaz. Én ilyen munkát el sem fogadnék, ha szülni akarnék belátható időn belül
2014. szept. 17. 18:28
 15/19 A kérdező kommentje:
Én kérdeztem hogy lehet e jobbat találni... Az enyém jó ezt leszámítva.
2014. szept. 17. 18:39
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem igen csak így kényelmesebb?"

Nem nem jó, csak neked is kényelmesebb így.

2014. szept. 17. 18:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy, milyen végzettsége van, milyen tapasztalata. Van olyan ember, aki kb. örülhet, hogy egyáltalán foglalkoztatják. Más meg simán tudna találni olyan munkát, ahol kézheu kap 130-150e-t, ha mondjuk van jó nyelvtudása, ért a számítógépes programokhoz, irodai alkalmazásokhoz.
2016. márc. 31. 13:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Lett másik munkahely, babák?
2021. jún. 29. 07:48
 19/19 A kérdező kommentje:

Szia!

Meglepődve olvastam ezt a kérdést. Már a feledés homályába merült.

Köszönöm, rendeztünk sorainkat. 2 tündéri gyerekünk lett azóta. 17. évünket tapossuk, kompromisszumokkal és nagyon sok örömmel. Továbbra is fenntartom, hogy nincs örök szerelem, szerelem első látásra, hanem kemény munka, kommunikáció es elhatározás. Érzelmileg stabil a kapcsolat, úgy gondolom egyre jobban értékeljük egymást es a tett erőfeszítéseket. Apának (is) kiváló, imádja a gyerekeit az átlagnál jóval többet foglakozik velük. Köszönöm kérdésed, remélem nektek is jól alakul az életetek. Szép napot!

2021. jún. 30. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!