Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Irigyelnéd ezt a családot, ha?

Irigyelnéd ezt a családot, ha?

Figyelt kérdés

Ha Te ès a párod mindketten dolgoznátok, Te mellete még mellette tanulnál is, de annyira nehezen menne, hogy ruhákra még turiból se, tisztálkodási szerekre meg maximum sajátmárkásra (vagy se) telne? Gyerek nincs, amég helyre nem álltok, nem is lesz.

(Azért ilyen nehéz, mert senki sem támogat, és külföldön indultok a nulláról)

Egy másik pár néha meghívna titeket hozzájuk (nem vendégség, segíts be és kaját vigyél), akik nagyon gazdagok. A lány nem dolgozik, se otthon, se munkában, csak van. Jól házasodott, és büszke is rá, eléggé lenéz.

Irigyelnétek vagy nem foglalkoznátok vele?

(Fél évente egyszer illik elmenni, ha meghívka pl születésnap, névnap miatt.)

2014. szept. 10. 13:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Ne baratkozz olyan emberrel aki lenez. Mindenki elott ott van az esely hogy eldontse hogy rosszabb anyagi helyzetben levo pasival,novel tudna elni vagy pedig nem. Most nem milliokrol beszelek hanem hogy azert tudjon az ember maganak egy normalis tusfurdot,dezodort,cipot venni. Azert mert valaki jo helyre megy ferjhez nem kell irigyelni.
2014. szept. 10. 14:15
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem barátkoznék olyan emberekkel, akik lenéznek. Amúgy meg nem foglalkoznék vele, ki hogy él, nem irigyelném, ha gazdagabbak nálunk.
2014. szept. 10. 17:28
 13/14 anonim ***** válasza:
33%

Nálunk vendégségbe nem illik üres kézzel menni..

Viszünk mindig bort vagy sört, és sütök sütit, vagy valami rágcsát is.

Hozzánk is hoznak..

Ha minket meghívnak, akkor mi is szoktuk visszahívni őket..

Szerintem csak irigy vagy..

Pont a saját esetem jut eszembe, hogy eddig én sem dolgoztam, bár gazdagok nem vagyunk, de így sem mondtam volna, hogy anyagi gondjaink vannak/ voltak.( saját ingatlan..ha meg akarunk venni valamit,meg tudjuk venni, bár a ruhákon meghúzom a nadrágszíjat rendesen- évente max 2-3 szor vásárolunk, leértékelésen, 2 -3 pár cipőnk ( sport, világos, sötét) van plusz egy ünneplő)

Kívülről ki mit láthat? Én kerestem a melt de nem hangoztattam pl...

2014. szept. 10. 21:52
 14/14 A kérdező kommentje:

Utolsó, elértetted.

Természetesen nekik ajándékot, meg magadnak kaját, mert az övékét nem eheted.

2014. szept. 11. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!