Hogyan értessem meg a barátnőmmel hogy menjünk külföldre mert ott lenne lehetőségem munkát találni? Ti együtt mennétek vagy külön?
ma 12:39
Hát pont oda.Hazatudnék,de drága lenne,ha minden hétvégén hazajönnék,akkor lenne vagy 80 ezer ft,ha kocsival jönnék mennék.
Ó, hányan mentek már ki úgy, hogy "majd kint kapok munkát", és közülük hányan nem tudtak elhelyezkedni odakint sem hosszú hónapokig.... Oltári nagy felelőtlenség és meggondolatlanság lenne a semmibe kimennie a barátnődnek, mikor itthon biztos munkahelye van. Menjél ki, ha annyira nem boldogulsz itthon, találj munkahelyet, helyezkedj ott el biztosan és akkor mehet utánad a barátnőd.
Nem is értem hogyan várhatod el, hogy fejest ugorjon veled a semmibe. Az, hogy keresett szakmátok van semmit sem jelent..... Nagyon éretlen a gondolkodásod.
Én azt olvasom ki abból, amit írsz, hogy te félsz egyedül menni. Pedig a barátnődnek igaza van abban, hogy nem adja fel addig a biztos munkáját, ameddig te nem találsz kint. Illetve én inkább keresnék már eleve itthonról, nem kint állnék neki, a férjem is így kapott munkát (igaz, az még gyakornoki volt akkor). Én mentem rögtön vele, mert nem szerettem az itthoni munkámat, de eredetileg nálunk is úgy volt, hogy pár hónapon belül mentem volna utána, ha már talált biztos munkát.
Az egyedüllét meg lehet, hogy még jót is fog tenni, megtanulsz egy kicsit jobban agadra figyelni, és a saját társaságodban lenni. Ha ez túl ijesztő, ajánlom a pszichoterápiát (nekem bejött).
ma 14:31
Munkát csak is itthonról keresnék(nénk),addig én nem mozdulok innen.Amúgy igen nem szívesen megyek egyedül,de hát ki megy szívesen amikor itthon kell hagynia azt akit szeret?Ehhez nem kell semmi féle pszichoterápia,aki azért megy el ilyenre,mert nem szívesen megy egyedül külföldre annál más bajok vannak és nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!