30-40 éves nők, ti milyen társra vágytok?
Fontos az intelligencia is, de úgy sejtem, ezzel nálad nem lehet gond.
Igen, sajnos magamutogató, felszínes világot élünk.
Legfontosabbnak azt tartanám, hogy (leendő) párom képes legyen kellő érzelmi és anyagi biztonságot nyújtani.És ne legyen uralkodó típus.A többi már részlet kérdés, mellékesebb..Ha nem kell mellette semmitől sem tartanom, akkor tökéletes.
Az internet szerintem azért személytelen, mert sajnos egy kép, vagy pár sor alapján, amit ír magáról, nem lehet könnyen eldönteni, hogy bejön-e az illető, vagy sem.
Lehet, hogy kép alapján megtetszik, aztán az életben ha találkoztok, akkor kiderül, hogy abszolut nem az eseted.De lehet sajnos fordítva is, hogy azonnal felejtősnek tartod, pedig az életben lehet, hogy nagyon vonzónak találnád, mert lehet, hogy csak a fényképarca rossz, de a kisugárzása, az életben nagyon vonzó.
En 37 eves no vagyok.
Engem csak dolog zavarna a CIGI es a gyerekek. Szamomra a kulso nem fontos a fontos, hogy apolt legyen a ferfi es megbizhato.
Nekem meg nincs gyerekem es azt szeretnem, hogy az en elso gyermekem legyen a paromnak is elso.
nekem van még egy hozzáfűznivalóm, de könnyen lehet, hogy nem fogsz velem egyetérteni:
ha valaki a felszínes, személytelen világról panaszkodik, az nekem már eleve nem jó pont.
divat erről panaszkodni, és sokat elárul az emberről, ha emiatt panaszkodik.
a világ sokszínű, vannak benne felszínes dolgok, de a legtöbb ember egyáltalán nem felszínes.
véleményem szerint, ha valaki csak a felszínességet látja meg, az maga is felszínes, és oktalanul tartja többnek magát másoknál.
nem tud mélyebbre ásni, nem látja meg azt, ami ott van a szeme előtt, csak sopánkodik, és álmokat kerget.
nem képes mélyebb barátságokra, kapcsolatokra, és a saját felszínessége miatt másokban keresi a hibát.
nekem ez jut eszembe erről, és tudom, hogy ezzel nem fogsz egyetérteni, hiszen nincs olyan ember az egész világon, aki saját magát felszínesnek tartaná.
Alapjában véve egyetértek veled, csak szerintem félreértettél. Én nem panaszkodtam, sőt, csak egy tényt közöltem, miszerint a többség kifelé mást mutat, mint amilyen valójában és számomra érthetetlen módon többnek akarják magukat mutatni, hamis értékrendnek akarnak megfelelni.
Optimista ember lévén, engem rettentően fárasztanak a panszkodó, sopánkodó emberek, ha lehet, kerülöm is őket, mert merőben mást vallok, még a rosszban is igyekszem a jót megtalálni. Ez a hitem a munkám miatt nap mint nap megerősitésre kerül, rengeteg különféle emberrel, sorsal találkozom (hajléktalan, milliomos, vagy egyszerü bérből-fizetésből élő dolgozó...) és látom azt, hogy mennyire boldogtalan világban élünk, pedig csak rajtunk múlik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!