A férjem öccse nyomul rám. A helyzet ennél bonyolultabb,7 éves múltja van. Többi lent. Mit tegyek?
A helyzet a következő:
Én 32 éves vagyok, a férjem 33. A férjemmel 6 éve vagyunk házasok, a házasságunk már hosszú ideje nem túl jó, alig szólunk egymáshoz, alig találkozunk, mert a férjem szinte csak a munkájának él, reggel korán elmegy, este, fáradtan hazajön, mitől is lenne jó? Nekem is van munkahelyem, nekem sincs annyi időm, meg kedvem se a férjemhez. Gyerekünk nincs. Ráadásul az utóbbi pár hónapban van egy olyan rossz sejtelmem, hogy a férjem félrelép, pedig nem vagyok egy féltékeny típus. Későn jár haza, nem tudja normálisan megmondani hol volt, ha rákérdezek. De ezt most hagyjuk.
A férjem öccse 24 éves, vele már régóta csak nagyon ritkán, félévente egyszer találkozunk, 21 évesen ugyanis kiment Németországba tanulni meg dolgozni. Ezeknél a találkozásoknál (egy-egy családi ebéd és vacsora) mindig engem dicsérget, csodál, és a tudtomra adja, hogy még mindig szeret. Amikor először találkoztam a férjemmel (7 éve), ő csak 17 éves volt, és az az érdekes, hogy először ő udvarolt nekem, de én leépítettem, mert egy kis kölyök volt hozzám képest, de a bátyjával megismerkedtem, egymásba szerettünk, amitől ő teljesen összetört. Sajnáltam is szegényt, mert aranyos volt meg kedves, de nem tudtam vele semmit csinálni. Aztán 21 évesen a tanulmányain kívül arra hivatkozott, amikor elutazott, hogy miattam még mindig, egyre erősebb fájdalmat érez, nem bírja nézni és tudni, hogy engem, a nőt, akit még mindig is szeretett, a saját bátyja ölelget és csókolgat. Egyébként azóta nem is szól hozzá a férjemhez.
Mostanában jött haza, de most tartósabb időre hazaköltözik, nem csak látogatóba jött. Anyósomék házában volt megint egy szokásos ebéd, aztán a férjemnek be kellett ugrania a munkahelyére, anyósomék az ebédlőben meg a konyhában voltak, én meg kettesben maradtam a nappaliban a férjem öccsével. Nagyon kedves volt hozzám, mondta, hogy már nagyon érdekli, hogy vagyok, én meg kiöntöttem neki a szívemet, elmondtam neki mindent a magánéletemről, arról is, hogy szerintem a férjem folyamatosan csal, ő meg együttérző, figyelmes volt, végighallgatott, aztán elmondta ő is a szokásos baját, hogy még mindig nagyon vonzódik hozzám, aztán meg egyszerűen átölelt és megcsókolt. Én meg nem utasítottam el, hosszan csókolóztunk. És azt hiszem egy kicsit én is szerelmes lettem, nagyon jól esett ez nekem, mert már hosszú ideje nem éreztem ezt a férjemmel. De aztán meg, mikor hazamentem már szörnyű bűntudatom lett, nagyon rosszul éreztem magam. Mi a helyes ilyenkor, mi csináljak? Elmondjam a férjemnek?
Bocsánat, hosszú lett.
Megvolt a báty, megvolt az öccse.
Még az após meg a család kutyája hátra van...
Szerintem valahogy lesd ki a férjedet! Csak úgy tudsz megbizonyosodni róla, ha rajtakapod :-/
Addig is tartsd meg a titkod magadban és ha lesz bizonyítékod,akkor tudni fogod a válaszokat.
Egyébként nem kérdeznél rá a férjednél, hogy van-e valakije?
én is úgy látom, hogy elragadott kicsit a hév, mondjuk én még meg is értem.
de egy 24 éve, 8 évvel fiatalabb férfira nem lehet építeni sajnos.
lehet, hogy most elvarázsolt, és boldog lennél vele 2 hónapig, de azután nagyon is előjönnének a gondok.
realitás ebben nem sok van, és már csak azért sem, mert a férjed öccse.
nem kell magad undorítónak érezned, szeretetre volt szükséged végre, és kéznél volt valaki, aki csodálatot mutatott irántad.
csak egy kicsit sajnos észhez kell térni.
Azért mert a férjed megcsal attól még nem megoldás ha "visszacsalod".
Ha érzed, hogy megcsal, ha nem megy a házasság, gyerek nincs, akkor el kell egészen egyszerűen válni. előre lehet csévélni az időt, meddig lehet így élni? 2-5 évig? Meddig?
Boldogan egy percig sem, nyomorúságosan akármeddig de bírnád ezt még x évig?
Ne legyél olyan, hogy nem ereszted el az egyik ágat amíg a másikba nem kapaszkodtál bele.
Indulj tiszta lappal, válj el a férjedtől, állj talpra aztán után majd úgyis jön aminek jönnie kell, 32 éves vagy, 3-4 éved még biztos van arra, hogy kiépíts egy kapcsolatot és szülj gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!