Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Féltékeny vagyok a menyasszony...

Féltékeny vagyok a menyasszonyom ex egy éjszakás kalandjára. (Akkor még nem voltunk együtt) Ez normális reakció vagy eltúlzom?

Figyelt kérdés

Az elején amikor összejöttünk akkor mondta hogy volt neki egy egy éjszakás kalandja,aki a testvére egy barátja.Testvérével sokat mászkáltak együtt régebben és az egyik haverjával volt egy kis kalandjuk egymással.Párszor randizgattak,aztán megtörtént a dolog,a menyasszonyom mondta hogy ő utánna már nem akart tőle semmit és most sem akarna.Az elején párszor beszélt róla,nem csak egyszer.Még meg is akarta mutatni hogy ki az.Nem értettem miért akarja.Betudtam annak hogy lehet csak őszinte akar lenni és tiszta lappal lenni irányomban.Aztán párszor szóba hoztam a témát,amikor szóba hoztam akkor zavarban volt.Kérdeztem tőle hogy miért volt ezzel kapcsolatban ilyen őszinte velem,azt mondta hogy jogom van tudni és már hogy semmit nem jelent neki.Azt is mondta hogy ha esetleg találkoznánk vele,akkor ne lepődjek meg ha beszélgetni fog vele.

Amióta ezt a sztoritelő adta azóta nagyon féltékeny vagyok,de csak azzal a sráccal kapcsolatban,nem tudom ha találkoznánk vele a testvére által,akkor hogyan reagálnám le és a menyasszonyomból is mit váltana ki.

Normális hogy ennyire féltékeny vagyok?Ti azok lennétek?

2014. szept. 8. 08:38
1 2 3
 21/22 Arobi ***** válasza:

Neked is volt,nem ? Ha nem egy éjszakás,akkor több ! Nem mindegy ? Ha el akarod cseszni,csináld. Aztán majd sirathatod a szép Arát ! Az számít,hogy azóta mit tesz,amióta együtt vagytok ! Nem ? Érted ? A többi nem számít ! A múlt ! Neked is volt ! Mindenkinek !

Na,kapd össze magad és ne "csak" hím légy,hanem okos férfi !

Ettől függ a jövőd !

csá ! Bert

2015. febr. 17. 07:36
 22/22 Arobi ***** válasza:

Uralkodj magadon ! Ez a lényeg ! Ha a féltékenységgel elcseszed,pont annak a karjába lökheted,akitől félted. Vagy meglepődnél,mert az nem is kellene neki újra,hanem másvalakije lenne. De akkor már késő,elbaltáztad végleg !

Ezen még gondolkodj el. Ha okos vagy,és miért ne lennél,akkor tudod mit kell tenned a jövődért. A lány a tiéd lesz,ez nem elég ?

Üdvi Bert

2015. febr. 17. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!