Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Féltékeny vagyok a menyasszony...

Féltékeny vagyok a menyasszonyom ex egy éjszakás kalandjára. (Akkor még nem voltunk együtt) Ez normális reakció vagy eltúlzom?

Figyelt kérdés

Az elején amikor összejöttünk akkor mondta hogy volt neki egy egy éjszakás kalandja,aki a testvére egy barátja.Testvérével sokat mászkáltak együtt régebben és az egyik haverjával volt egy kis kalandjuk egymással.Párszor randizgattak,aztán megtörtént a dolog,a menyasszonyom mondta hogy ő utánna már nem akart tőle semmit és most sem akarna.Az elején párszor beszélt róla,nem csak egyszer.Még meg is akarta mutatni hogy ki az.Nem értettem miért akarja.Betudtam annak hogy lehet csak őszinte akar lenni és tiszta lappal lenni irányomban.Aztán párszor szóba hoztam a témát,amikor szóba hoztam akkor zavarban volt.Kérdeztem tőle hogy miért volt ezzel kapcsolatban ilyen őszinte velem,azt mondta hogy jogom van tudni és már hogy semmit nem jelent neki.Azt is mondta hogy ha esetleg találkoznánk vele,akkor ne lepődjek meg ha beszélgetni fog vele.

Amióta ezt a sztoritelő adta azóta nagyon féltékeny vagyok,de csak azzal a sráccal kapcsolatban,nem tudom ha találkoznánk vele a testvére által,akkor hogyan reagálnám le és a menyasszonyomból is mit váltana ki.

Normális hogy ennyire féltékeny vagyok?Ti azok lennétek?

2014. szept. 8. 08:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
54%

Attól félek ha esetleg újból találkoznak,akkor megint valamit kivált.

Attol rettegj is! Sot, mi van, ha egy idegen valt ki belole valamit? Ne is engedd, hogy mas ferfiakkal beszelgessen, meg a vegen valamjt kivaltanak belole. Zard is be a pincebe a not!

Remelem erzekelted az ironiat. Lenyeg az, hogy a feltekenyseged nem normalis. Vagy ugy gondoltad, hogy majd szuzen hazasodtok?

2014. szept. 8. 09:54
 12/22 anonim ***** válasza:

A féltékenység normális.

A túlzott féltékenység nem normális.

Ha a pasi nem jelentene semmit neki akkor nem beszél róla többször.

Saját magának is bozonygatja egyben, hogy nemjelent neki semmit.

Én azt javaslom, örülj neki, hogy ezt az információt megkaptad. Tartsad szinesen a kapcsolatot, és persze figyeld, ő is igy áll e hozzá. Kb. ennyit tehetek, hogy ne kelljen mást keresnie egyikőtőknek se.

2014. szept. 8. 10:04
 13/22 anonim ***** válasza:
52%

Azért milyen kedvesek vagytok " tisztelt" vàlaszadòk.

Azért megnézném, hogy ha a pasijaitok/ férjeitek ( mert tuti nõk vagytok...) volt d.ugopartnere ott lenne veletek bulikon vagy összejöveteleken mit lehisztiznétek....mert ugye bàrmikor visszajöhet az a csàvò külföldrõl és nem is csak egy idegen, csalàdtag baràtja.....és a rendes nõk ugyebàr 0 érzelem nélkül nem fekszenek senki alà....szòval kérdezõ lehetnek fenntartàsaid ,de ne ess àt a túloldalra.

2014. szept. 8. 10:07
 14/22 A kérdező kommentje:

ma 09:54

Kedves válaszadó!Nem érdekes hogy ő rá vagyok féltékeny?Másra nem!Soha nem zavar ha más férfiakkal beszélget.Soha nem korlátoztam semmiben!Bárkivel is beszélt nem voltam féltékeny.Ez azért érdekes nem?Szóval ennek fényében válaszolj.

Nem ismersz ne ítélj,alapvetően nem vagyok féltékeny típus.

De itt ahogy írták egy család barátról van szó.Mert még a szüleivel is jóban van.

2014. szept. 8. 10:14
 15/22 A kérdező kommentje:

ma 09:54

Sőt mondok jobbat.Volt olyan hogy más férfi kollégákkal ment el szórakozni és nem voltam egyáltalán féltékeny rá!

De ha vele menne el,de úgy hogy még esetleg a testvére is ott van,akkor az lennék.Nem tudom miért de valamiért azt váltotta ki belőllem.Alapavetően soha nem voltam féltékeny.Talán lehet joggal?

2014. szept. 8. 10:17
 16/22 anonim ***** válasza:
70%
Nincs ez eltúlozva. Egyértelműen oka van annak, hogy folyamatosan előhozza. Az okot kéne megtudni.
2014. szept. 8. 11:37
 17/22 A kérdező kommentje:
Mostanában már nem hozza elő,az elején igen.Mármint a kapcsolatunk elején.Amikor valahogy szóba kerül ez az ember,mondjuk a testvére mond róla valamit,vagy az anyukája,akkor mintha kicsit zavarodott lenne.Ilyenkor mindig figyelem a reakciókat.
2014. szept. 8. 11:57
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem normális, és nagyon is eltúlzod. Nem mindegy, hogy kivel volt és hányszor, amíg te nem voltál a képben? Ez már nem a viktoriánus kor, hogy a lányoknak meg kell őrizniük a szüzességüket a nászágyig. A barátnőd pedig egy nagy számár, hogy beszámolt neked a múltjáról - hiszen ő ezt elvileg lezárta, neked pedig semmi közöd hozzá.

Nem mindig, mindenre igaz, de sokszor: "amiről az ember nem tud, az nem fáj".

2014. szept. 10. 19:31
 19/22 anonim válasza:
66%
Jártam hasonló cipőben. Az érzés féltékenység valóban, és arra vagyok féltékeny, hogy azt érzem (és valszeg jól érzem), hogy a párom mást jobban tudna szeretni, mint engem. Ez egy ilyen dolog, nem lehet vele mit kezdeni, próbálj meg nem ezen rágódni.
2014. dec. 16. 23:48
 20/22 anonim válasza:
66%
Előző vagyok: nem attól féltem, hogy jaj mi lesz ha megint összejönnek, hanem egyszerűen csak az zavart, hogy vele szívesebben lenne. Ez nem találgatás volt, nem is volt kimondva, de mégis egyértelmű volt.
2014. dec. 16. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!