Mennyi az esély, hogy olyan töketlen leszek, mint a faterom a házasságban?
Figyelt kérdés
Bocsánat a kifejezésért, csak nagyon nem akarok ilyen lenni... sajnálom, de nagyon magabizonytalan, és egyszerűen MINDENT a feleségéhez igazit.
"mikor eszünk? Amikor akarsz"
"hová megyünk? Hová szeretnél?"
...
én nem akarok ilyen lenni házaséletben, csak félek ugye a szülői példa ragad...
2014. szept. 7. 14:28
1/13 anonim válasza:
Figyelj rá tudatosan, hogy ne legyél ilyen.
2/13 anonim válasza:
Szerintem ez nem töketlenség. Nem éhes, és nincs ötlete.
3/13 anonim válasza:
És ha tényleg mindegy neki, hogy mikor esznek? Ez nem töketlenség.
4/13 anonim válasza:
Csak a házasságában ilyen? A barátaival milyen? Ott ő a hangadó?
5/13 anonim válasza:
A rossz szülői példát könnyű továbbvinni. De ha látod, hogy te nem úgy szeretnéd csinálni, akkor két dolgot tudatosíts: egyrészt hogy mi az, amit nem szeretnél, másrészt hogy amit nem úgy szeretnél csinálni, azt pontosan hogyan szeretnéd. Ha ugyanis nem tudod, hogy csináld másképp, akkor automatikusan úgy fogod csinálni, ahogy a szüleidtől láttad.
6/13 anonim válasza:
Vigyazz nehogy stess a masik oldalra. A ferjem azt hiszi, hogy mivel o a ferfi mindennek ugy kell lennie ahogyan azt o gondolja. Nehez ugy. Sajnos 10 eve meg nem mutatra ezt az oldalat akkor jobban megfontoltam volna o valasszam-e vagy marjak meg valakire.
7/13 anonim válasza:
Semmi köze ennek hozzád meg apádhoz.
Ott van uncsim meg az apja, és ég és föld (az egyik egy talpraesett valaki, mig a másik nem).
8/13 A kérdező kommentje:
ez kb. évek óta igy megy. Neki nincs semmiben ötlete, nem mennek sehová, minden jó neki úgy ahogy van
2014. szept. 7. 15:00
9/13 anonim válasza:
Szerintem csak leszarja az egészet.
10/13 anonim válasza:
fater anyagából vagy, nem?
akkor sok az esély, hogy te is töketlen leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!