Szerintetek a penztelenseg megolhet egy kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2014. szept. 6. 22:13
1/19 anonim válasza:
Kisebb nagyobb veszekedések lehetnek a pénz miatt, ami az egyik félnek fontos, de a másiknak meg nem. De véleményem szerint igen.
2/19 anonim válasza:
Szerintem igen. Állandó veszekedések számlák miatt, spórolás miatt. A pénztelenség felőrli az embert
4/19 anonim válasza:
Nem csak a kapcsolatot, az ember idegeit és a személyiségét is hazavágja. Szomorú, de ez van.
5/19 anonim válasza:
Nem megölhet, hanem meg is fog...
7/19 anonim válasza:
Ha nem elég erős, határozottan igen.
8/19 anonim válasza:
Egy amúgy sem stabil kapcsolatot simán megölhet.
9/19 anonim válasza:
A mi kapcsolatunkat inkabb megerositette.
10/19 anonim válasza:
Igen. Nekem mindig volt pénzem, de most hirtelen közbejött pár dolog, és elfogyott nagy része.
Érzem magamon, hogy mennyivel ingerültebb, idegesebb vagyok, és ez sokszor rá is kihat. Szerencsére már csak pár nap, és újra rengeteg pénzem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!