Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szívesen elmennétek egy,...

Szívesen elmennétek egy, olyan helyre hétvégézni (pihenni), ahová a Párom az exét is elvitte?

Figyelt kérdés
Jól éreznétek magatokat tudva, hogy mással is ugyan azon a helyen volt?
2010. jan. 18. 10:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, most velem van. Elég furcsa lenne ha féltékeny lennék valamire ami már elmúlt. Sok ilyen helyen voltunk és olyan helyeken is ahol én voltam előző barátaimmal.
2010. jan. 18. 10:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, Vele bárhová! :)
2010. jan. 18. 10:54
 3/10 anonim ***** válasza:

Csak akkor érezném magam rosszul, ha tudnám, hogy bármikor felbukkanhat az exe.

Egy darabig lehet lennének rossz gondolataim, de elmúlnának azért. Remélem. :D

2010. jan. 18. 10:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Persze, eszembe sem jutna az, ami most neked. De kíváncsiságból visszakérdeznék. Ágyat is cserélsz a hálóban, miután szakítasz valakivel?
2010. jan. 18. 11:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem apum felesége kérte azt, hogy menjenek közösen minél gyakrabban egy bizonyos helyre, amit korábban az előző férjéhez kötött, így ha most odamegy, ezek az emlékek jutnak az eszébe, nem a korábbiak.
2010. jan. 18. 11:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez sokkal inkább azon múlik, hogy mennyire "van jelen" az ex a kapcsolatban, mint a helyszínen. Ha a párom fejében minden rendben, akkor a hely közömbös, nehogy már csak azért ne menjek el vele egy jó helyre, mert mással is járt már ott! Viszont ha azért megyünk oda, mert az exére, a "régi szép napokra" akar emlékezni, hogy milyen jó volt, akkor az vészcsengő.
2010. jan. 18. 11:32
 7/10 A kérdező kommentje:

Közben gondolkoztam ezeken a dolgokon, hogy miért is van ez bennem.

Akivel a Párom 7évig volt, és oda szeretne elvinni ahova vele volt, azzal semmi bajom nem lenne.

DE akivel előttem volt egy évig azért zavarnak ezek a dolgok, mármint ahova most is elszeretne vinni ahol ezzel az exével volt, mert lassan 1 éve vagyunk együtt és mindig van a baráti társaságába vagy a családjába aki az exe nevén hív, aztán rájön, hogy nem úgy hívnak. (Én Vivi vagyok, az ex meg viki), de 1 év alatt azért meglehetne tanulni. A másik meg az anyjáék baráti táraságába, ahova mi is elszoktunk menni, amikor van valakinek szülinapja, képes albumot kap amiben a közös programok képei vannak, és mindig vannak benne olyan képek amin együtt vannak, ölelkeznek. Tudom, hogy nem a Párom hibája, de engem zavar, hogy ezek a dolgok vannak és ezért van ez a gyűlölet bennem a csaj iránt, és ezért nem akarok elmenni azokra a helykre ahova vele volt.

remélem valamennyire értitek, mi a baj és mért így állok hozzá.:)

De ezt most elmondtam a Páromnak és teljes mértékben elfogadta és megértette, és más helyre megyünk.

Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat.

2010. jan. 18. 12:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Én teljesen megértelek és örülök, hogy meg lehetett beszélni a pároddal. :)

Itt csak olyan baki volt, hogy családi fényképen láttam párom meg az exét és rosszul esett, mert ölelte, mint a veszett fene, de a rólunk készült képen én erőszakoltam ki, hogy legalább a kezem megfogja. :D (csendes jelekre kell gondolni, nem hisztiztem a család előtt, de épphogy megállt mellettem)

2010. jan. 18. 12:50
 9/10 anonim ***** válasza:

figyi, ne túráztasd magad emiatt. A régi életéhez a régi fényképek is hozzátartoznak. A férjemnek volt egy ifjúkori házassága, jóval azelőtt, hogy engem megismert. Én magam voltam, aki digitalizáltatta az esküvői videójukat, mert a szülei az esküvő után nemsokkal meghaltak.

Más! Ha a társaságban még mindig nevet tévesztenek, hát csinálj egy frappáns névtáblát, esetleg egy pólót, amire szép nagy betűkkel felírod/rányomtatod a neved. Azt a bizonyos betűt, ami hibádzik, jó élénk színnel emeld ki, hátha észbe kapnak.

2010. jan. 19. 09:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Engem is nagyon zavarnak az exek! Megértelek! Van annyi szép hely, nézzetek meg olyat, ahol még egyikőtök sem járt!!

Ha ezek elfogytak :-) akkor utánna jöhet a többi. Addigra már eltelik annyi idő, hogy elfelejti az exét és azokra a helyekere ahol vele is volt Rád fog emlékezni,mert veled volt uoljára. Remélem, mert én így csináltam. Elmentünk 10-15 új helyre, majd volt régi is közte, de ha az exére gondolt közben és ez kiderül KITEKEREM a nyakát!

2010. okt. 19. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!