Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért zavar ennyire az exem...

Miért zavar ennyire az exem és a fiatal, csinos kis barátnőjének a tengerparti paradézása?

Figyelt kérdés
Már nagyon rég vége, nem is nagyon tartjuk a kapcsolatot, max évente 2-3 netes beszélgetés semmiségekről. Ma láttam meg, hogy épp Spanyolországban vannak az új nőjével és valamiért teljesen kiakasztott. Nem is rá vagyok féltékeny, csak úgy érzem, hogy nem érdemli meg, hogy barátnője legyen, ilyen szép helyen járjon. Persze, tudom hogy ez rossz és nem lenne szabad így érezzem, de nem tehetek róla.
2014. szept. 5. 14:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Lehet tényleg az irigység igazából... Nekünk a férjemmel idén nem jött össze a nyaralás bizonyos( nem anyagi) okok miatt. Az meg milyen szemétség már, hogy ő épp Spanyolországban mereszti, mikor én meg dolgozom?

De ahogy kiírtam magamból már jobb is :)

2014. szept. 5. 14:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Lehet a te kapcsolatodban sza. alak volt, de most a fiatal csinos barátnője mellett normális. Gondolom idősebb lett, szereti a lányt. Azért, mert nektek nem jött össze, még lehet, hogy talált valakit, akiért összekapta magát. Hány olyan pasit láttam már, akinek jött az igazi és minta pasi lett belőlük. Ne foglalkozz vele.
2014. szept. 5. 14:42
 13/19 A kérdező kommentje:

ma 14:37

Jól megfogalmaztad, köszönöm. Azt hiszem ez van benne, hogy milyen alapon érdemli ő meg, hogy a tengerparton parádézzon a kis nőjével, mikor nekem ez volt életem legszarabb, legunalmasabb nyara? A férjemet delegálták Ausztriába a nyárra, így nyaralás bukott és még csak nem is sokat találkoztunk. Így én sem láttam értelmét, hogy kivegyem a szabadságom, szóval egész nyáron dolgoztam, egy hétre mentem ki hozzá, de nem volt nagy izgalom, egész estig dolgozik minden nap.

2014. szept. 5. 14:45
 14/19 anonim ***** válasza:
Nyilván még nem léptél tovább, és zavar, hogy ő igen.
2014. szept. 5. 14:53
 15/19 anonim ***** válasza:
28%

Kérdező!

Tőlem kiérdemelted a "mai nap legsz@rabb alakja" címet!!!

2014. szept. 5. 19:43
 16/19 A kérdező kommentje:

Jaja, nyilván nem léptem tovább, mikor szakítás után 1 héttel már a férjemmel voltam, 1 év után(4 éve) meg férjhez is mentem. Neki meg ez az első kapcsolata mióta szétmentünk. Jaj, de nagyon sírok utána:)

Szar alak vagyok, ez van:)

2014. szept. 5. 20:57
 17/19 anonim ***** válasza:
Mer bàssza a csorodet hogy rosszul valasztottal, es nem nezted ki belole hogy sokra viszi.
2014. szept. 29. 17:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha annyira rossz pasi volt akkor miert tartod vele a kapcsolatot, miert nezegeted a kepeit, ahelyett hogy magatokra koncentralnal? fuck logic
2014. nov. 3. 01:52
 19/19 anonim ***** válasza:

Mi van katacska hianyzik a misike? Nem volt eleg hogy tolem elmartad te fereg?

az a szerencsetlen vaklo urad meg nem tud teherbe qrni! Remelem soha nem is fog es egyedul maradsz orokreeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! :D

2015. jan. 14. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!