Miért zavar ennyire az exem és a fiatal, csinos kis barátnőjének a tengerparti paradézása?
Lehet tényleg az irigység igazából... Nekünk a férjemmel idén nem jött össze a nyaralás bizonyos( nem anyagi) okok miatt. Az meg milyen szemétség már, hogy ő épp Spanyolországban mereszti, mikor én meg dolgozom?
De ahogy kiírtam magamból már jobb is :)
ma 14:37
Jól megfogalmaztad, köszönöm. Azt hiszem ez van benne, hogy milyen alapon érdemli ő meg, hogy a tengerparton parádézzon a kis nőjével, mikor nekem ez volt életem legszarabb, legunalmasabb nyara? A férjemet delegálták Ausztriába a nyárra, így nyaralás bukott és még csak nem is sokat találkoztunk. Így én sem láttam értelmét, hogy kivegyem a szabadságom, szóval egész nyáron dolgoztam, egy hétre mentem ki hozzá, de nem volt nagy izgalom, egész estig dolgozik minden nap.
Kérdező!
Tőlem kiérdemelted a "mai nap legsz@rabb alakja" címet!!!
Jaja, nyilván nem léptem tovább, mikor szakítás után 1 héttel már a férjemmel voltam, 1 év után(4 éve) meg férjhez is mentem. Neki meg ez az első kapcsolata mióta szétmentünk. Jaj, de nagyon sírok utána:)
Szar alak vagyok, ez van:)
Mi van katacska hianyzik a misike? Nem volt eleg hogy tolem elmartad te fereg?
az a szerencsetlen vaklo urad meg nem tud teherbe qrni! Remelem soha nem is fog es egyedul maradsz orokreeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!