Nem értem: mi a rossz abban, amit/akit szeretnék? Mit tudnék tenni anyámmal?
gondolkodj már ...
ha elkezdesz kavarni anyád főnökével akkor öt valszeg kivágják a munkahelyéről
ha nem lesz munkája akkor miből ad enni neked? nem beszélve a többiről ...
19 évesen egy 39 éves nővel soha nem leszel boldog ö max alkami szexet lát benned .. már ha nincs gerince ! ha van akkor elküld a fenébe ...
egyébként meg én ebben a helyzetben teljesen egyetértek anyáddal !
40N
anyádnak igaza van és le is kevertem volna egyet, hogy nyomatékosítsam mennyire baromság, amit kitaláltál.
Viszont. Ha nem anyád irányából közelíthetsz és diszkréten próbálkozol, akár be is jöhet. Ha nem derül ki anyádnak sem esik bántódása.
Gondolj bele! A főnökasszonynak sem lenne sok lehetősége, ha a kapcsolatotok nyilvános lenne.
Amúgy melyik cég ez?:)
19 évesen, anyukád irodájában töltöd a napod. Szerinted egy irodavezető 39 éves nő, mekkora röhögés közben fogadná az udvarlásod.
Hidd el egy 39 éves szingli nőnek a legkevésbé van szüksége egy 19 éves anyaszoknyáján ülő kölökhöz.
Anyukád ezt nagyon jól tudja. És mivel nem akarja végignézni ahogy porrá égsz a megszégyenítéstől, megpróbált lebeszélni róla.
Kezd valamit az életeddel. Tanulj, vagy dolgozz és keress olyan társat aki kb ugyanabban az életszakaszban van mint Te.
(Ezen a filmben látott ingkigomboláson nagyot kacagtam)
37N
Látom még nagyon gyerek vagy.
Gondolkodj el, mert anyukádnak igaza van.
Kezdjük ott, hogy a nő kétszer olyan idős, mint te. Egy 39 éves érett nő nem fog kapcsolatba kezdeni egy gyerekkel. Ha alkalmi szexet akarna, azt is inkább 25 körül keresné.
Anyukádat nagyon szégyenteljes helyzetbe hoznád/hoztad is, amiért ilyen értetlen vagy. Ha össze is jönnétek, amire semmi esély, anyukádat valószínűleg kiutálnák a munkatársai, ha meg szétmennétek, valószínűleg ki is rúgnák. Kell ez neked?
Jujj, de gáz, amit csinálsz.
Így leégetni anyád a munkatársai előtt...
Nem való neked ez a kapcsolat, túl fiatal is vagy hozzá, ráadásul anyukád főnöke. És ha szakítotok, mi van, ha anyukádat is kirakja?
Próbálj már meg az agyaddal gondolkodni a fütykös helyett!
Tuti, hogy kamu :D. Ilyen 19 eves fiu nem letezhet.
Ha megis elegge vilagi nyomorek lehetsz.
Nevetsegesse teszed magad, anyudat is leegeted. Gondolkodj mar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!