Menyasszonyom azt mondta hogy csak a fontos emberek vannak neki beállítva facebook chaten, az ex egyéjszakás kalandja bevolt állítva, de én nem?
Figyelt kérdés
Tudom hogy hülyeség.Már vagy fél éve nem léptünk be,sem én sem ő,múltkor amikor bevolt lépve,véletlenül úgy hagyta a gépet,majd amikor kikapcasoltam,láttam hogy én nem vagyok a "fontos" emberek között.Nem vagyunk nagy facebook funok,de amikor külföldön dolgoztam,akkor ott beszéltünk.Majd amikor hazajöttem akkor utánna már nem nagyon használtuk.Se ő sem én,nagy ritkán lépünk be.Tudom hogy volt egy egyéjszakás kalandja,mert megosztotta velem a dolgot,akkor láttam hogy bevan neki állítva.Szerintetek hülye vagyok hogy ilyen facebook hülyeségen agyalok2014. szept. 5. 06:37
11/12 anonim válasza:
Ritkán léptek be, úgyhogy szerintem nincs abban semmi, hogy téged elfelejtett beállítani. Gondolom együtt is éltek, úgyhogy nehezen juthatott eszébe, hogy felvegyen téged, mivel nem is ott kommunikáltok, nem? :)
12/12 anonim válasza:
Én nem állítom be ,egyszerűen akivel napi szinten beszélek oda dobja a gép (a vonal fölé) eddig azt sem néztem hogy az fontos kategória pedig sokat vagyok a FBon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!