Szerintetek van még remény?
12 éve vagyunk házasok a férjemmel. Én nagyon szeretem Őt. Elmondása szerint Ő is engem. Tudjátok...nem vagyunk egyformák. Én ki tudom mutatni, Ő annyira nem. A szeretetnyelvünk más.
12 év sok idő. 15 éve ismerjük egymást. Azóta alkotunk egy párt. Jóképű a férjem. Sok lánynak tetszik is. Iszonyat nehéz mindig mindenben megfelelni...a múltkor lelepleződött. Az egyik közösségi oldalon bejelölte egy lány. Ő visszajelölte, hogy több ismerőse legyen,de erre felbátorodva a csaj írt neki. Beszélgettek. És ez nekem nagyon rosszul esett. Megunt? Rámunt? vagy meg is csal?
"azért ez másnak is fájna...akinek meg nem, az meg nem szereti a párját...ennyi!"
Nem, akinek ez nem fájna, az megbízik a párjában és nem betegesen féltékeny. Hűha levelezik valamkivel, és még el is meséli...tényleg jól írta itt valaki korábban: az utcára azért kiengedi néha?
"Nem, akinek ez nem fájna, az megbízik a párjában és nem betegesen féltékeny."
Nem, a bizalom arról szól, hogy megbízom a páromban, mert nem ad okot arra, hogy bizalmatlan legyek.
Na, már most itt a pasit bejelölte egy idegen csajszi, akivel rendszeresen leveleztek és még a szex is szóba került. Na, ez meg bizalmatlanságra ad okot. Tehát akit ez nem zavar, és ez miatt nem lenne egy kicsit is bizalmatlan, az nem szereti a másikat, mert nem érdekli, hogy a párja mással foglalkozik!
És köze nincs ennek ahhoz, hogy ki hová kit enged. Vannak, akik teljesen alaptalanul féltékenykednek, de ez nem alaptalan.
Ha én szeretem a páromat és semmit nem akarok idegenektől, akkor nem hogy nem jelölöm ismerősnek azt, akit nem ismerek, de nem is beszélgetek vele. Mert minek? Van egy párom, akivel beszélgetni tudok, akivel szexelni is tudok és vannak barátaim, akikkel meg egyébként szintén tudok beszélgetni és mivel a barátaim, így tisztelik azt, hogy párkapcsolatban élek, így ha még ellenkező nemű barátokról is van szó, nem invitálnak szexre!
Ennyi!
hát figyelj, ez egy egyszeri dolog volt, de a férjed akkor is gyanús.
szerintem ezt nem lehet semminek nevezni, ez flörtölés, nem mondott konkrétumot, de nem zárkózott el, valamilyen szinten nyitottnak mutatkozott.
ha nem lépsz be a szobába, akkor pedig folytatódik a párbeszéd, mivel még nyitott volt az egész, nem is közeledett a lezárás felé.
ezért nem kell elválni, nem kell kikészülni, de higgadtan tisztázni kell vele, hogy ez rosszul esett, és a te határaidon túlmegy, amit csinált.
a férfiak mindig keresik a határokat, és azokat a nőket tisztelik huzamosabb ideig, akik világos határokat szabnak nekik.
akár tetszik, akár nem, ez így van.
szerintem 62%-os az egy férfi, azért irkál így.
de neked nem azt kell alapul venni, hogy egy férfinak mi a kényelmes, hanem azt, hogy mik azok a feltételek, amik mellett te még jól érzed magad a kapcsolatban.
és akárkinek akármi a véleménye, akár túlzol, akár nem, tökmindegy, ez relatív: de teneked ez rosszul esett, és még mindig zavar. és ezt el kell mondani, mert ez a te érzéseidről szól, és nem máséról, akinek más a világnézete, hiszen nem ő van a kapcsolatban, nem az ő szabályai szerint kell neked élned.
na sok sikert a beszélgetéshez. és csak higgadtan, nem hisztizve.
Kérdező, valahol értelek, mert abban igazad van, hogy ez a beszélgetés bizony úgy is befejeződhetett volna, hogy szépen flörtölgetnek és még szex is lehetett volna belőle. De:
1., a csaj egy k...., akinek fizetni kell a szexért, ez egyértelmű a beszélgetésből amit írtál, ő kuncsaftokat keres a facebookon
2., ha a férjed bele akart volna menni, akkor olyan gyorsan zárta volna be a facebook-ot amilyen gyorsan csak lehet és soha nem fordította volna feléd azt a monitort. Magyarul csak szórakozott kicsit a csajszival, én is csináltam már ilyet. Konkrétan nekem azzal jött egy pasi, hogy adjam el neki a használt bugyimat, nyilván nem akarok ilyen üzletekbe belemenni, de olyat röhögtem, hogy egyszerűen muszáj volt megtudnom, hogy mennyi a tarifa.
3., Otthon nálunk egy ilyenből csak vicc lenne (már ha megmutatna egy ilyen beszélgetést) mert tudom, hogy a férjem még ha meg is csalna (bár nem szokott tudtommal), azt nem egy hivatásossal tenné, aki bejelölte facebook-on, ez teljesen nonszensz, sokkal jobb pasi ő ennél, fel tud szedni egy csajt ha akar és szerintem a te férjed is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!