Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van még remény?

Szerintetek van még remény?

Figyelt kérdés

12 éve vagyunk házasok a férjemmel. Én nagyon szeretem Őt. Elmondása szerint Ő is engem. Tudjátok...nem vagyunk egyformák. Én ki tudom mutatni, Ő annyira nem. A szeretetnyelvünk más.

12 év sok idő. 15 éve ismerjük egymást. Azóta alkotunk egy párt. Jóképű a férjem. Sok lánynak tetszik is. Iszonyat nehéz mindig mindenben megfelelni...a múltkor lelepleződött. Az egyik közösségi oldalon bejelölte egy lány. Ő visszajelölte, hogy több ismerőse legyen,de erre felbátorodva a csaj írt neki. Beszélgettek. És ez nekem nagyon rosszul esett. Megunt? Rámunt? vagy meg is csal?

2014. szept. 2. 17:06
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Hát, bocs, én nagyon örülnék ha csak ennyi gindom lenne a párkapcsolatomban. 33 éves nő vagyok. Nem nézek ki rosszul és kaptam már én is ajánlatot, facebookon is, ezeket természetesen vissza is utasítottam és valóban nem úgy néz ki a dolog, hogy valaki bejelol majd rögtön a tárgyra tér, főleg, ha nő az illető akkor végképp nem, szóval nem tudom milyen beszélgetést olvastatott el veled a férjed. Lehet, hogy kamu az egész. Ha az igazat mondja, akkor viszont nem kell rá haragudni, az én férjemre is ráment mostanában egy kis huszonéves csaj, a férjem pedig egyszerűen nem csinált vele semmit. Most ezért haragudjak rá? Mert jól néz ki és másnak is tetszik?
2014. szept. 2. 19:25
 12/28 anonim ***** válasza:

itt már egy beszélgetésről van szó.

nem az volt, hogy köszi, hogy visszajelöltél, ...unk?

hanem a férfi belement a levelezgetésbe, és ezen felbuzdulva ajánlkozott fel a nő.

ez a probléma, és nem maga az, hogy a férfi másnak is tetszik. mert a kérdező elmondásából nekem úgy tűnik, hogy nem a semmiből ajánlkozott fel a nő, ennek előzménye volt, nem csak egy visszajelölés.

2014. szept. 2. 19:29
 13/28 anonim ***** válasza:
Én nem tudom miről beszélgettek. Mondjuk nálam ott kezdődik, hogy fb-n nem jelölök vissza senkit, csak ismerőst. Igazából számomra az a gyerekes, hogy valakit visszajelolni azért mert kevés az ismerőse. És az is, hogy nem lehet ellenkező nemű emberrel beszélgetni. Hát ilyen szabályok között nem csodálom hogy kevés az ismerőse. Ha valaki minimális szinten is él társadalmi életet az nőkkel és férfiakkal egyaránt találkozni fog. Mi pl. Nem azért nem jövünk össze mással, mert nem lehetne, hanem azért, mert egymást választottuk, ezért hazasodtunk össze.
2014. szept. 2. 19:43
 14/28 anonim ***** válasza:

de szerintem te nem jól érted a helyzetet, 73%os.

tehát nem az a baj, hogy hozzászólt egy nőnemű egyedhez a férje, hiszen senkit nem lehet kalitkába zárni, mindenkinek vannak kolléganői meg mit tudom én,milyen ismerősei.

itt az a baj, hogy a fiatal pipivel rendszeresen flörtölt a férje chaten, aminek az lett az eredménye, hogy a nő fölajánlkozott.

ne mondjad már, hogy ez normális társadalmi élet része.

bár ha ezt elnézed te a férjednek, én elhiszem, hogy nagyon boldog melletted, szó se róla.

2014. szept. 2. 19:57
 15/28 anonim ***** válasza:
45%

Na így csinálnak a nők bolhából elefántot...

Mi is történt? A csaj jelölte be, a csaj kezdett el irkálni neki, a csaj akart szexet. A férjed meg lepattintotta, sőt elmesélte neked, sőt még el is olvasatta veled az üzeneteiket.

Nekem pont az jön le, hogy hűséges, te meg a semmin problémázol.

2014. szept. 2. 20:24
 16/28 anonim ***** válasza:

14-es Ez sehol nem lett leírva, csak te gondolod így: "a fiatal pipivel rendszeresen flörtölt a férje chaten, aminek az lett az eredménye, hogy a nő fölajánlkozott"

Egyébként átlag nő még ilyenkor sem ajánlkozik fel, még akkor sem ha igazi ordas k.... Megvárja, hogy a pasi kezdeményezzen.

A házassságom alatt, legalább 10 pasit hajtottam már el, a férjem nem akadt ki ezen. Mégis hogy lehetne másképp csinálni? Pl. x, nagyon régi ismerősöm, bejelöl fb-n, 10 éve nem beszéltünk, elkezdünk chat-elni, aztán néhány beszélgetés után célozgatni kezd én meg lerázom, ez így megy, ha nem akarod megcsalni a párodat. Ezt csinálta a kérdező férje is, éppen ezért 15-össel értek egyet, bolhából csinál elefántot.

A gyk-n is már több idegen pasival írtunk üzeneteket egymásnak, mindenféle témában, nem találkoztunk, nem volt felajánlkozás se, de ha lett volna, akkor megírtam volna, hogy bocs, de ez a része nekem nem fér bele. De egyébként ezek a pasik is csak dumálni akartak, a chat nem feltétlen arra van, hogy megalapozzuk a szexet :)

2014. szept. 2. 21:44
 17/28 anonim ***** válasza:

hm hát nem tudom. azt írja, hogy a lány "folyton" a szexszel jött. mondjuk, akkor lehet hogy le kéne állítani elsőre, nem?

de egyébként persze becsülendő, hogy a férfi magától tálalt ki a feleségnek. ez természetesen nem válóok, de én megértem, hogy miért esett rosszul a kérdezőnek.

2014. szept. 2. 21:56
 18/28 anonim ***** válasza:
17 Mivel voltam már ilyen helyzetben, nem tudom elképzelni ezt a szituációt. Tehát a csaj megkérdezi, hogy lehetne-e szex? Erre muszáj, vagy igent, vagy nemet válaszolni. Mégis mi mást lehet mondani, esetleg "nem tudom"-ot? Az ugyanolyan gáz, mint az, ha beleegyezik. Igazából a kérdezőnek kellene leírnia, hogy mi is volt pontosan abban a beszélgetésben, hogy állást tudjunk foglalni a kérdésben. Ráadásul az alap kérdésben csak annyi van leírva, hogy beszélgettek, szexről szó sincs benne.
2014. szept. 2. 22:03
 19/28 anonim ***** válasza:
igen, de azóta a kérdező többször hozzászólt, és fény derült a részletekre. mármint némelyik részletre.
2014. szept. 2. 22:05
 20/28 anonim ***** válasza:

"Na így csinálnak a nők bolhából elefántot...

Mi is történt? A csaj jelölte be, a csaj kezdett el irkálni neki, a csaj akart szexet. "

Ácsi, a férj rendszeresen levelezett vele! Mondja a hülye, akit nem zavarna, ha a párját egy idegen illető bejelölné és a párja meg rendszeresen levelezgetne, és még fel is ajánlkozna a másik neki. Nem mellesleg ilyen nincs, hogy valaki a semmiből felajánlkozik! Annak előzményének is kellett, hogy legyen! Ráadásul rendszeresen felajánlkozott. A kérdező férje 1. miért jelölt olyat vissza, akit nem is ismer? 2. miért kezdett el vele levelezni? 3. miért engedte, hogy odáig fajuljanak a dolgok, hogy felajánlkozott az illető nő?

Szóval hiába mondta el a férj, hiába nem csalta meg, de legyünk őszinték, azért ez másnak is fájna...akinek meg nem, az meg nem szereti a párját...ennyi!

2014. szept. 3. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!