Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik lehetnek a jelei az...

Mik lehetnek a jelei az irigységnek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, honnan lehet azt megtudni, hogy valaki irigy egy adott személyre?
2010. jan. 17. 16:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Folyton kritizálja,beleköt,sokszor ok nélkül,folyton Róla beszél a háta mögött.Semmi nem jó,amit Ő csinál,csak azért,mert ő csinálja,minden hülyeség,amit ő mond,mert ő mondta,ilyesmik.
2010. jan. 17. 16:41
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Vagy éppen fel akar vágni, mással...Ami nem kicsit röhejes formákat tud ölteni.XD
2010. jan. 17. 16:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az irigység minden formában röhejes.Csak sokaknak nehezükre esik bevallani,hogy igen,én azért nem kedvelem xy-t,mert picit irigykedem rá.Akkor már vesztene az imidzséből Miss Tökély/Mister Tökély...
2010. jan. 17. 16:57
 4/11 A kérdező kommentje:

értem.és olyan formában is megjelenhet, hogy például kineveti azt, akire irigy?tehát pl.hogy ú hogy néz ki ez a lány, és akkor nevet?csalódnom kellett egy régóta ismert barátomban, ezért kérdezem.

és köszike a hozzászólóknak.még várok válaszokat:-)

2010. jan. 17. 17:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Jahh! És ide sorolhatjuk a sárgaságot is, ami az elpirulás egy válfaja...:DD Leleplező erejű! Onnantól nincs ám több kompenzálás meg minden, aki erre hajlamos...Lebukott. XD
2010. jan. 17. 17:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Szeretne ő úgy kinézni,ahogy Te.Már,ha nő az illető.Ha fiú barát,akkor egy tahó,de nyilván csaj.Az ilyenek másokon vezetik le a frusztrációikat,és így próbálják elterelni a figyelmet a saját hibáikról.Nem is érdemes foglalkozni vele,kérdezd meg máskor,nézett-e már tükörbe,vagy mert-e belenézni.
2010. jan. 17. 17:02
 7/11 A kérdező kommentje:
csaj barát igen.megváltozott teljesen, és suliba elmentem mellette és a legújabb barátnői előtt, és röhögtek, meg mondták, hogy nézd már blablabla.nagyon rosszul esett.dehát ezvan:( nem tartom magam nagy számnak, azért kérdeztem, hogy lehet-e irigység...
2010. jan. 17. 17:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas,felszínes gyökéremberekkel ne foglalkozz.Amúgy éppen azt használják ki,hogy kevés az önbizalmad.legyél határozottabb,és merj nekik visszavágni,vagy csak mosolyogva menj el mellettük,szó nélkül.Ne lássák,hogy ez Téged bánt.
2010. jan. 17. 17:17
 9/11 A kérdező kommentje:
rendben:-)köszi a biztatást:-)
2010. jan. 17. 17:21
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen,és mindig gondolj arra,hogy Te különb vagy,mint ők,és ne süllyedj le az ő szintjükre.Ha látják,hogy nem foglalkozol velük,akkor hidd el,megunják,és leszállnak Rólad.
2010. jan. 17. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!