Mondanatok szep kulfoldi fiu neveket? (Hoszearmando es tarsai nem erdekelnek)
Figyelt kérdés
Elso kisfiamm Dominic vmi ehez hasonlot keresek, marmint ami Magyarorszagon es a vilag barmely teruleten ertheto...!2014. szept. 2. 16:20
13/23 anonim válasza:
A Daniel nekem is nagyon tetszik, és minden országban értik. Danny-ként becézve is nagyon jó. Esetleg Mark, Anthony, James, David és igen, az Oliver is jó.
14/23 anonim válasza:
Nézd végig a magyar névnaptár kínálatát, mert sok külföldi eredetű nevünk van. Pl Alex, Olivér, Viktor, stb...
15/23 anonim válasza:
Nekem tetszik az Ármin például. Bár attól függ, hol élsz. Én német nyelvterületen. Nálam ez az egyik befutó.
16/23 anonim válasza:
Kedvenc neveim:
Oliver
Alex(ander)
Lucas
Mason
Taylor
Connor
Caleb
Carter
Dylan
Joshua
Nathan(iel)
Jake
Tyler
Max
17/23 anonim válasza:
Erik, Vendel, Ármin, Simon, Dorian, Áron, Noel, Maximilian Nálam az első kettő a nagy kedvenc :)
18/23 anonim válasza:
Az én kedvenc neveim:
Daniel
David
Connor
Jason
Brian
Richard
19/23 anonim válasza:
Joshua (Josh), Benedict (Ben), Gerard (Gerry), Tristan, Alexander (Alex), Erik, Charles (Charlie)... Most hirtelen ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!