Nagyon gáz ha tesómmal egy szobában vagyunk és a barátomat nem tudom elhozni hozzánk ezért?
Szia.
Hát, ez elég kellemetlen...
Te esetleg nem mehetnél a barátodhoz?
Én pontosan úgy vagyok, ahogy te. 18 éves az öcsém, én 24. Nálunk is ennyi helyiség van. Én egyszer-egyszer elhoztam a barátomat, de előtte megkérdeztem az öcsit hogy zavarja-e.
Vagy akkor volt itt, amikor a tesóm "éjszakai kiruccanásra" ment a barátaival.
Mindkettőnknek szar szerintem, pláne hogy úgyfest, a tesóm is páros lett...
Első válaszoló: Itt nem arról van szó, hogy csak napközben néhány órát szeretnének együtt tölteni, hanem ottalvásról.
Kérdező: Miért lenne gáz az, hogy kétszobás lakásban éltek? Ez a helyzet, ennyit tudtak a szüleid megteremteni, lehetne csak egy szobátok is. Ha a barátodat zavarja, hogy ott a tesó is, de neki meg saját szobája van, akkor menj te hozzá. Ha meg ő is osztozik tesóval, akkor várni kell, hátha valamelyik tesó egyszer kollégista lesz, máshol alszik, elköltözik stb. Szerintem ne zavarjon.
Ez egyáltalán nem kellemetlen sztem, az én barátnőm mindig idejön mert náluk lenni sz.r, egy átjáróház a szobája. Sztem tök jó így, a barátod meg sztem ha van 2 IQja biztos nem fog fennakadni ezen.
Amúgy első voltam és csak azért mondtam h du. kufircoljatok mer akkor estére (talán) kifáradtok és ha hazajön a tesó aludni akkor már ti is alszotok és enm zavarjátok :)
De sztem ha mehetsz a barátodhoz akkor az sokkal jobb és meg van oldva....
A barátom még soha nem szólt ezért, csak én tartom picit kellemetlennek :-)
Tesóm meg itthonülős típus, nem szokott bulizni, suli után hazajön és itthon van egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!