Ha ápolási díjat kapok, akkor mellette elmehetek dolgozni?
Figyelt kérdés
Édesanyámat ápolom, aki gyakorlatilag semmire sem képes egyedül, nem tud fölkelni az ágyból stb. betegápolási díjat kapok az önkormányzattól, sajnos ez az összeg nagyon alacsony.El lehet mellette menni dolgozni? Azért is érdekel, mert mindenki azzal piszkál, h menjek el dolgozni már, mert amikor alszik, akkor én dolgozhatnék valahol., amennyiben lehetséges el is mennék, de feketén nem akarom, nem akarok lebukni.2010. jan. 17. 06:45
11/11 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az utolsó hozzászólóval... Tőlem egy haverom kérdezte meg tavaly mikor leállamvizsgáztam, hogy dolgozok már? Válaszoltam, hogy nem. (ami persze nem igaz, mert anyámat 10 éve látom el, pelenkázás, fürdetés, tornáztatás, itatás - nehezen nyel, szakmámban viszont még nem). Erre azt mondja, hogy már kellene... Majdnem mondtam neki, hogy a elmehet a jó büdös francba, én már 10 éve dolgozom ha úgy vesszük, úgy, hogy nem járok bulizgatni hetente és szórakozom akkor amikor csak akarok... Szeretem mikor olyan emberek pofáznak, akiknek semmi gondjuk az életben... Bár most nekem sincs, mert édesanyám egészséges és jól van :) Hiába látom el, ez nem nyűg számomra, lényeg hogy jól legyen, mert akkor én is boldog vagyok :)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!