Ha ápolási díjat kapok, akkor mellette elmehetek dolgozni?
Nem hiszem,hogy az Önkormányzat engedélyezné,hogy ápolásra szoruló anyukád mellett dolgozzál.És ennek nagyon reális okai vannak.Ha egyedül hagyod,akkor te sem tudsz nyugodtan dolgozni,mert állandóan arra fogsz gondolni,hogy mi van vele.Ha egyedül van,és rosszul lesz,vagy más módon szorul segítségre,akkor ki segít rajta? Akár még tragédia is történhet.Hiába alszik,amikor elmégy otthonról,nincs garancia arra,hogy nem ébred fel,amíg te odavagy.
Aki lustának nevez,az töltse a napjait egy hétig az édesanyád mellet helyetted.Akkor nem fog a szája járni.Legfeljebb olyan munkát vállalhatnál,amit otthon is eltudsz végezni.
Sok kitartást kívánok neked.
Ne is foglalkozz velük velem is kötekedenk. Igaz, már én nyugdíjas vagyok és így gondozom az édesapámat. A testvérem egy inget nem mosott ki soha rá. A kórházba sem tudok befeküdni, mert itt megszüntették, hogy pár napra beadjam az otthonba vendégségbe persze pénzért. Régebben még volt ilyen az meg nem elég, ha egy gondozónő pár órára kijön. A testvérem meg nem mondaná hogy eljön és addig vigyáz ő rá. Pedig neki is az apja. Ha mégis eljön abban sincs köszönet mert még őt is ki kell szolgálni.
Én még is azt hallgatom, hogy jó nekemm, mert én kapom a nyugdíját. Arra igényt tartana. Mondtam neki hogy akkor összepakolom vigye nyugdíjastól de úgy már nem kell neki. Egyszer mikor hasmenése volt és fürdetni kellett akkor épp nálam volt a testvérem megkértem hogy segítsen hát azt mondta hogy ő nem nézegeti úgy az apját.
Az ilyen emberek tesznek megjegyzéseket, akik két nap után visszapostáznák ha nekik kellene csinálni ne is törődj velük. Bár tudom hogy ez nagyon rossz érzés én is szoktam sírni miatta.
Én már azt is megkaptam hogy adjam be otthonba. De hát az apám.
07:24 veled teljesen egyetértek.
Anyukámnak is ott kellett hagynia a munkahelyét az öccse miatt/szülei sajnos már nem élnek:((/
Van is aki mondja milyen jó neki,hogy otthon van,csak azt nem tudom mit szólna az aki ilyet mond ha 1 hétre vállalná ezt a szerepet.
Könnyen beszél aki nincs benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!