Összeköltözés Help?
10-es vagyok
az lemaradt hogy ebbe nincs meg benne a telefonszamla...meg ruhak....meg az uditoket sem szamoltam bele..nasi..stb..hanem csak tenyleg azt szamoltam bele neked ami letszukseges...
Ha találtok albit 40 körül, az nagyon jó és nagyon ritka. Már ha azért normálisat szeretnétek... számoljunk az albérletre 50-et, plusz kb. 25 a rezsi. Ez eddig 75ezer.
A kajára szerintem kell kettőtöknek a havi 60 ezer, és akkor ebben nem nagyon vannak olyan luxus cikkek, mint rendelt kaja, üdítő, semmi.
Ez eddig 135.
Buszbéret az kb. egy tizes havonta...az kettőtöknek 20 ezer. Ez így már 155.
Plusz rá jönnek még a tisztálkodszerek, tiszítószerek, és egyéb költségek, mint ruha, internet-telefon, stb. Szerintem 2 embernek a 200 a minimum havonta.
Mi ennél kicsit többől jövünk ki havonta.
(és számold azt is, hogy az elindulás sokba kerül. Nekünk 2 havi kaució kellett+ugye a havi lakbér, tök sok mindent megvenni, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!