Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bámulják folyton?

Miért bámulják folyton?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmmel nagyon szeretek eljárkálni mindenhová, legyen az üzlet vagy bármi más.Csak az a baj, hogy őt folyton nézik, bámulják az emberek, és közben mosolyognak, nevetnek.Lányok, fiúk, sőt még idősebb emberek is.Egyre jobban zavarja őt ez, így sokszor nincs kedve eljönni velem, és ez pedig engem kezd zavarni.Szerintem egész szép lány, vékony, csinos.Hiába mondom neki, hogy ne törödjön velük, nem jelent semmit.Miért nézhetik és nevethetik?Én nem találok rajta semmi furcsát.A lányok ha irigyek, tehetnek olyat, hogy nevetnek egy másik lány?Egyáltalán, hogyan nyugtassam meg a barátnőmet?
2010. jan. 16. 16:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
A billentyűzet segítségével be írod conzolba, hogy www.google.hu ekkor bejön egy kereső oldal, ide begépeled, hogy winamp letöltése esetleg winamp letöltés ingyen, még: winamp dowload free! Ha keresel valamit bátran használd a googlét!
2010. jan. 16. 16:54
 2/11 anonim ***** válasza:
40%
Bocsánat ezt nem ide szántam!
2010. jan. 16. 16:56
 3/11 A kérdező kommentje:
semmi baj:-)
2010. jan. 16. 17:06
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Látatlanban nem lehet erre felelni, tegyél fel róla egy képet!
2010. jan. 16. 17:13
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Nem a barátnőd, vagy esetleg te tettél fel anno egy ugyanilyen kérdést? A lány gondja ugyanez volt, hogy mindenki kiröhögi. Szerintem legjobb megoldás az lenne, ha odamenne, és megkérdezné tőlük.
2010. jan. 16. 17:17
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
Valóban tegyél fel róla képet, akkor többet fogunk tudni mondani.
2010. jan. 16. 17:17
 7/11 anonim ***** válasza:
92%
képpel könnyebb dolgunk lenne...
2010. jan. 16. 17:31
 8/11 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem is keppel megtudnank mondani a helyzetet :)
2010. jan. 16. 17:46
 9/11 anonim ***** válasza:
90%

Én ismerek ilyet, és senki nem meri neki megmondani, hoyg túl divatos akar lenni, és nevetségesre sikerül, + még ahogyan megy az is egy röhej, mert annyira rázza magát, szintén vékonyka, és sminkeli is magát rendesen 14 évesen, az sem áll neki jól. a saját nagynénje is kinevette, amikor utljára meglátta a szemközépig bevasalt frufrujával, de aztán rávágta, Jesszus de megváltoztál!! amióta nem láttalak, szióóóka, aztán el volt intézve.

szóval ami neki trendi, lehet, hogy csak az újságban mutat jól

Lehet, hoyg ilyesmi dolgok vannak, csak Neked sem tűnik fel.

2010. jan. 16. 17:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezzetek meg egy kivulallo szemelyt, az neha oszintebb, mint egy ismeros
2010. jan. 16. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!