Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak jó apa akar lenni?

Csak jó apa akar lenni?

Figyelt kérdés

Terhes ,vagyok az első gyerekünkel és már kezd idegesítteni ,amit csinál.Cipekedjek,Megcsinál minden házimunkát .Nem hadja ,hogy vezessek . gyümöcsökkel töm , nemhadja ,hogy igyak alkoholt (ritkán szoktam) . Még ,amikor szeretkezünk is nagyon vigyáz lassan csinálja :S:S Mit jelent ez ?

ő 26/F

én 23/L

2010. jan. 16. 13:16
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
90%
Jaj istenem!!! Hát szerinted miiiitttt???? Vígyázni akar rád, és a kicsire, sokan összetennék a 2 kezüket ilyen férjért...
2010. jan. 16. 13:20
 2/34 anonim ***** válasza:
91%

Törődik Veled, örülj neki.

Alkoholt meg ne igyál ha terhes vagy.

2010. jan. 16. 13:21
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Csak védeni akar téged nehogy bármi bajotok történjen,de ez nem rossz csak nem szabad,hogy úgy kezeljen mint ha ovis lennél tudsz te is magadra vigyázni.
2010. jan. 16. 13:21
 4/34 anonim ***** válasza:
91%

Semmi rosszat :) Csak vigyáz a gyermeketekre, nehogy baja essen. :) Pontosabban vigyáz a gyermeked és a te egészségedre.

:)

2010. jan. 16. 13:23
 5/34 anonim ***** válasza:
73%
Ha meg nem torodne veled az lenne a baj.Most mar keso de tobbet ne szaporodj.A parod normalis de te...
2010. jan. 16. 13:23
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Örülj neki hogy vigyáz rád, sőt használd ki amíg lehet. Reménykedj, hogy akkor is ilyen segítőkész lesz ha megvan a baba.

2010. jan. 16. 13:25
 7/34 anonim ***** válasza:
89%
23 évesen, ha ennyi eszed van, talán várhattál volna azzal a gyerekkel.. :S
2010. jan. 16. 13:34
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre tényleg nagyon szerencsés vagy a pároddal, de én azért próbállak megérteni. Lehet ezt is túlzásba vinni. Ahhoz kevés az infó, hogy megmondjam ez normális, vagy túlzás, de nektek le kellene tudni ülni megbeszélni. És az is valós probléma lehet később, hogy ha tényleg mindent ő csinál, bele fog fáradni, ha belefárad kiborul, stb. Jobb ötletem nincs, mint hogy beszélgessetek minden nap, minél többet. Tudjátok mindketten a másik valós igényeit mindenben, mert csak az a segítség, amit én is akarok. Ugyan akkor nagyon sok minden van, amit meg tudsz csinálni anélkül, hogy akár a magad, akár a baba egészségét veszélyeztetnéd. Mert az is nagyon igaz, ha soha semmit nem csinálhatsz, akkor csak unatkozni fogsz. Szerintem mindent csináljatok együtt, azt ami nehéz a párod csinálja, ami nem megterhelő az te. És közben szeressétek nagyon egymást.
2010. jan. 16. 13:53
 9/34 anonim ***** válasza:
95%
Közöld vele neked is kell valamit csinálni nehogy eltespedjél. De csak könnyű dolgokat.Ha ilyen panaszod van,ez nem panasz csak kényeskedsz.
2010. jan. 16. 13:53
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Helyeted is vigyáz a babára és rád. Igen nem hagy inni mert terheség alatt se cigi se alkohol, se cipekedés.
2010. jan. 16. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!