Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van! Mit tehetek?

Elegem van! Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Van egy egyéves kutyánk,és mindig azon veszekszünk,hogy ki vigye le.Oké,én amikor hétköznap van,suli van,anyu megy munkába én reggel leviszem mert ő nem ér rá mert SMINKEL!!!:@ Ha feljövök 10 perc múlva mert mindjárt elkések a suliból,visszaküld,hogy ez nem elég a kutyának.Amikor hazajövök suliból akkor is nekem kell levinni,mert nincs itthon senki.Este is,pedig akkor mindenki itthon van,én tanulok,anyám nézi a TV-t,apám gépezik és mégis nekem kell levinni.Még hétvégén sincs szabadidőm akkor is fel kell kelnem korán,hogy levigyem,de néha csak hosszú veszekedés kell ahhoz,h valaki vegye a fáradságát és levigye.Főleg hogy ma van a szülinapom is,és ekkor is azért ordibál velem.Elegem van!!!A másik meg az,hogy minden,ami rossz helyen van,vagy valami hasonló,én vagyok érte a hibás.Jó jó néhányat elismerek mert én csináltam,de pl én hogyan hajzselézhettem volna össze a tükröt...lány vagyok...akkor is,amikor víztócsa van a kád előtt,akkor anyám bejön ordibál velem hogy mi ez itt,amikor előttem volt bent apám,és én még csak éppen húztam le magamról a zoknit,nehezen fröcskölhettem oda vizet.A szemetet is folyton nekem kell levinnem,amikor apám csak ül a gép előtt.Röviden ennyi..:@ Mit tehetnék? Ha visszabeszélek leordítja a fejem.15/L
2010. jan. 16. 12:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Igaza van!:)
2010. jan. 16. 14:01
 12/22 anonim válasza:
Állj a szüleid elé mond nekik h vagy megosztjátok a feladatokat vagy megy a kutya!Így ésszerű!!!NEM?!
2010. jan. 16. 14:45
 13/22 A kérdező kommentje:
Hát csak én nem tehetem ki a kutyát,néha már úgy érzem nálam is jobban szereti..
2010. jan. 16. 15:06
 14/22 anonim ***** válasza:

Ha neked teher, hogy le kell vinni, ne vidd le. És mondd hogy keresel neki egy új helyet. Ennyi.

milyenfajta kutyus?

2010. jan. 16. 16:09
 15/22 anonim ***** válasza:

Egy kutya óriási felelősség. Miért nem gondoltatok erre akkor, amikor elhoztátok a kiskutyát? Egyébként meg nem hiszem, hogy az a napi háromszor 10-20 perc séta annyira megröltető lenne.

Ha ennyire nehezedre esik, akkor köss megállapodást anyuddal, hogy hétvégente reggel övé a kutya. Beszélni kell róla, mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát.

Én mondjuk csak a kutyát sajnálom. Két éve szeretnék egy kiskutyát, és nem kapok. Mondjuk, ha megkapnám sem szenvednék azon, hogy "le kell vinni". Ezt vállaltad, amikor elhoztad. Akkor most miért sír a szád...?!

2010. jan. 16. 16:41
 16/22 A kérdező kommentje:
Én is ugyanígy voltam amikor megkaptam,mondtam hogy mindig le fogom vinni,folyton lent leszek vele.Szerintem egy idő után ti is megunnátok folyton le föl ugrálni vele akármilyen fontosabb pillanatban is.
2010. jan. 16. 16:56
 17/22 anonim ***** válasza:
És még csak egy éves a kutya! Egy kutya 17-20 évig is él. Mi lesz 10 év múlva pl?
2010. jan. 16. 17:21
 18/22 anonim ***** válasza:

Basszus, nekem volt kutyám, 9 éves volt, amikor meghalt, és mindennap többször levittem.

Egy kutyával nem villogni kell, hogy van, meg kitenni a kirakatba. Gondozni is kell. Felelősséggel tartozol érte.

2010. jan. 16. 18:19
 19/22 anonim ***** válasza:

Hogy mit tehetsz? Kibulizod magad a szülinapod alkalmából, hazaslattyogsz, és leviszed a kutyát sétálni. Ne nyavalyogj már, ilyen kis semmiségeken. Húsz év múlva pedig kőkeményen mondj nem-et a saját gyerekednek, amikor rinyál, hogy kutya kellene neki. Addig meg séta-séta le-fel.

A muterodtól meg ne sajnáld azt a kis sminket :)

2010. jan. 16. 19:54
 20/22 A kérdező kommentje:
:D Köszi utolsó önbizalmat adtál..:D
2010. jan. 16. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!