Amióta terhes vagyok, megőrjít a párom gyereke. Fog ez változni legkésőbb a szülés után, vagy szokjak hozzá?
Eddig nem volt gond, jól kijöttünk a gyerekkel. Öt éves, nagyon okos, nagyon szeret engem, de mióta terhes vagyok, egyszerűen kikészít.
Állandóan rohangál, kérdezget, magyaráz, nem fogad szót, nem tud 5 percig nyugton maradni. Eddig is így volt, csak eddig volt hozzá türelmem, most viszont nincs. Legszívesebben leordítanám a haját a fejéről. Persze nem teszem, de álklandóan feszült vagyok, amikor itt van. Persze én is ingerlékenyebb és fáradékonyabb vagyok most az állandó rosszullétek miatt, de ő még rá is tesz erre egy lapáttal. Pedig még nem is tud a terhességemről, de mintha érezné, hogy idegesít, és annál inkább csinálja a műsort.
Mit tegyek? Csak a hormonok miatt van ez így, és később elmúlik? Vagy így marad? Nagyon nem bírom már ezt a helyzetet, mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!