Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Amióta terhes vagyok, megőrjít...

Amióta terhes vagyok, megőrjít a párom gyereke. Fog ez változni legkésőbb a szülés után, vagy szokjak hozzá?

Figyelt kérdés

Eddig nem volt gond, jól kijöttünk a gyerekkel. Öt éves, nagyon okos, nagyon szeret engem, de mióta terhes vagyok, egyszerűen kikészít.

Állandóan rohangál, kérdezget, magyaráz, nem fogad szót, nem tud 5 percig nyugton maradni. Eddig is így volt, csak eddig volt hozzá türelmem, most viszont nincs. Legszívesebben leordítanám a haját a fejéről. Persze nem teszem, de álklandóan feszült vagyok, amikor itt van. Persze én is ingerlékenyebb és fáradékonyabb vagyok most az állandó rosszullétek miatt, de ő még rá is tesz erre egy lapáttal. Pedig még nem is tud a terhességemről, de mintha érezné, hogy idegesít, és annál inkább csinálja a műsort.

Mit tegyek? Csak a hormonok miatt van ez így, és később elmúlik? Vagy így marad? Nagyon nem bírom már ezt a helyzetet, mit csináljak?

2014. aug. 25. 10:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
82%
Valószínűleg véletlen egybeesés, hogy pont most kezdett el fejelgetni, de semmiképp sem gondolnám, hogy beképzeled. A következő 4 hétben, míg senkinek nem akarjátok elmondani, hogy terhes vagy, tartsd távol magad tőle. Ha az apjánál van, te menj el barátnőzni, vagy az apja vigye el őt programozni. Ne legyél vele együtt. Ezidő alatt hátha le is szokik erről a hülyeségéről. Vagy mondjátok el neki már most, és magyarázzátok el, miért veszélyes az, amit csinál.
2014. aug. 26. 13:47
 22/22 anonim ***** válasza:
Fog. Rosszabb lesz.
2014. szept. 19. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!